Clothing Accessories

5 tapaa lisätä henkilökohtaisia ​​kosketuksia häävaatteisiisi

Kuinka tehdä häävaatteistasi aidosti sinun

Kun se liittyy pukeutumiskoodeihin, erityisesti mustiin solmioihin tai muihin muodollisiin tapahtumiin, monet ihmiset olettavat, että se on kaikki erittäin määräävää. Mutta on olemassa useita tapoja lisätä henkilökohtaisia ​​kosketuksia muodollisiin vaatteihisi – olipa kyse smokkeista tai puvusta.

Ennen kuin pääset siihen, on yksi erittäin tärkeä asia pitää mielessä. Jos lisäät jotain tällaista pukeutumiseen, pidä se hienovaraisena. Hääjen painopiste on oltava morsiamen ja sulhanen, ei tietyistä yksityiskohdista tai asusteista, joita he käyttävät. Kun vieraat lähtevät päivän päätteeksi – tai illalla – heidän on puhuttava siitä, kuinka suuri häät olivat, ei hullu rusetti, jota sulhanen käytti.

Tällä tavalla, tässä on viisi perustapaa lisätä henkilökohtainen kosketus hääpukuihisi.

x

15 Paljon välttämättömiä tarvikkeita miehille

Lisää videoita

0 sekuntia 9 minuuttia, 51 sekuntia

Seuraava
10 välitöntä ja helppoa miesten tyylipäivitystä
05:10

Elää
00:00
09:51
09:51

Saatat pitää myös:
Kuinka löytää laadun räätäli
Parhaat kengät häät tuxedolle
Jokainen yksityiskohta siitä, mitä käytin hääpäiväni

KAUPPA

Selaa räätälöityjä miesten vaatteita ja lisävarusteita

TUTKIA

Henkilökohtaiset kosketukset: kalvosinnapit

Kauppaan kalvosinnapit ja smokki -stud -sarjat

Tyylikäs ja moderni viimeistely hääpukuihin. Selaa valinta nyt.

Osta nyt

Mikään muodollinen asu ei ole täydellinen ilman kalvosinnappeja – ts. Koristeelliset palat, jotka kiinnittävät ranskalaisen mansetin paita -mansetin molemmat puolet.

Kalavosinpeli on yksi parhaimmista – ja helpoimmista – tapoja lisätä jonkin verran persoonallisuutta tai hohtoa asuisi. Loppujen lopuksi ne pysyvät kiinni häiritsemättä.

Nyt on useita tapoja saada luovuutta kalvosinnappeilla. Ensinnäkin niitä on erilaisia ​​materiaaleja, mukaan lukien kivet, jalometallit ja lasi. Valittavana on myös useita sulkemistyyppejä, mukaan lukien:

Kiinteä selkä – nämä liukuvat hihan hihansuiden läpi tarvitsematta säätöä
Ketju – klassinen vaihtoehto, joka tulee luoviin malleihin
Vaihda sulkeminen – ehkä yleisin tyyppi, nämä ovat turvallisia ja helppoja kiinnittää
Nasta – nämä ovat kompakteja, hienostuneita ja minimalistisia
Pallojen paluu – monimutkainen sulkemistyyppi, nämä ovat monipuolisia ja helppo mukauttaa

Valitse kalvosinnapit, valitse sellaiset, jotka edustavat tiettyä kiinnostusta tai intohimoa. Voit myös saada joitain räätälöityjä tai kaiverrettuja jotain tärkeätä sinulle-nimikirjaimesi, morsiamen alkukirjaimet, hääpäivämäärä jne.

Hienoa kalvosinnappeja on, että he voivat suorittaa asusi lisäämällä henkilökohtaisen kosketuksen. Ei vain se, mutta voit pitää ne loppuelämäsi ajan muistona käytettäväksi uudelleen toisena erityispäivänä, kuten vuosipäivän illallinen.

Henkilökohtaiset kosketukset: sentimentaalinen esine

Hääpäiväsi on loistava tilaisuus lisätä sentimentaalinen esine tai kaksi muodollisiin vaatteisiisi. Tämä voi olla isoisäsi kello, solmiobaari, solmiotaso tai kalvosinnapit isältäsi. Mitä tahansa valitset, se lisää aivan uuden kerroksen, joka osoittaa vain koko kokemuksen paljon merkityksellisemmän.

Toinen asia, jonka voit tehdä, on lainata jotain erityistä perheenjäseneltä tai joku hyvin lähelläsi. Häät on osoitettu olevan jotain lainattua, eikö niin? Tätä ei tarvitse rajoittaa vain morsiamen. Molemmilla osapuolilla voi (ja heidän pitäisi) olla jotain sentimentaalista tai merkityksellistä heidän kanssaan suurena päivänä.

Henkilökohtaiset kosketukset: Pocket Square

Toinen olennainen osa muodollisia vaatteita on Pocket -neliö. Tasku -neliöitä on helppo sivuuttaa tai tarkastella, kun otetaan huomioon, että ne ovat niin perustiedot, vaaditaan puku. Kuitenkin on todella paljon hienoja tapoja mukauttaa niitä.

Jos etsit verkosta, löydät melko vähän yrityksiä, jotka voivat kirjontaa tasku -neliöitä. Voit esimerkiksi saada hääpäiväsi, sinun ja morsiamen nimet, suosikkilainaus tai jotain muuta merkityksellistä brodeerattu omasi.

Tasku -aukion mukauttaminen ei ole rajoitettu sulhanen – vieraat ja muut hääjuhlan tärkeät jäsenet voivat myös tehdä tämän. Hääpukeutumiskoodista riippuen sinulla voi olla jopa teemaa tasku -neliöitä kaikille suurena päivänä mukana oleville.

Tietysti monet ihmiset eivät näe näitä pieniä yksityiskohtia. Silti se on hieno tapa luoda erityinen henkilökohtainen osoitus, josta voit pohtia tulevina vuosina.

Henkilökohtaiset kosketukset: räätälöity puku

Toinen asia, johon voit lisätä henkilökohtaisia ​​kosketuksia, on puku tai smokki. Nyt räätälöityjen pukujen saamisessa on paljon etuja. Ensinnäkin voit varmistaa, että se on erityisesti räätälöity kehykseesi ja tyyliisi. Toiselle, räätälöityjen pukeiden kohdalla on usein laadukkaita kuin ennakoiden.

Kun se liittyy mukauttamiseen, räätälöityjen pukujen tai tux-giv: n hankkiminenEsitä sinulle paljon enemmän hallintaa hienoista yksityiskohdista. Tämä sisältää esimerkiksi värit, painikkeet, monogrammin ja vuoraukset. Erityisesti monogrammi ja vuori ovat paikkoja, joissa sinulla on todella mahdollisuus tehdä jotain, joka on sinulle erityinen.

Henkilökohtaiset kosketukset: tuoksu

Viimeinen, mutta yhtä tärkeä asia, joka on otettava huomioon, on tuoksu, jota käytät suurena päivänä. Tuoksu on voimakas asia, ja kun se liittyy sinun, se voi herättää sinulle jotain merkityksellistä. Tämä voi olla tietty aika ja paikka tai tietty muisti. Tai se voi olla yhtä yksinkertainen kuin hajusteen valitseminen, jonka tiedät morsiamesi rakastavan.

Lisälukema: 7 parasta tuoksuaan kevään ja kesähäälle

Jos sinulla on jo allekirjoitushuoosa, josta pidät ja käytät paljon, voit myös valita sen. Toisaalta voit myös muuttaa asioita sopimaan tapahtuman hetkeen tai teemaan.

Alalinja

Häät ovat aika tuoda ihmisiä yhteen, luoda muistoja ja valmistautua valoisaan tulevaisuuteen rakastamasi jonkun kanssa. Kun valmistaudut omaan, muista lisätä henkilökohtaisia ​​kosketuksia pukeutumiseen. Onko tapahtuma erittäin muodollinen, puolimuotoinen tai melko rento, voit saada sen kanssa hieman luovaa.

Erityisesti hanki yksilölliset kalvosinnapit, sentimentaalinen esine, brodeerattu tasku-neliö, räätälöity puku tai smokki ja erityinen tuoksu. Paljon lievempi pukeutumiskoodi, paljon enemmän mahdollisuuksiasi mukauttamismahdollisuuksia. Mutta jopa kaikkein muodollisimpien tapahtumien kanssa voit silti lisätä henkilökohtaisia ​​kosketuksia asuisi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *