Uncategorized

Street Casual Wear tuo Tic Tac Toe Tee Kickstarteriin vaatteille, joita voit pelata

pelifanaatikko- ja teknologiateollisuus Vet Mikko Jarvenpaa käynnisti tänään Kickstarterissa sijaitsevan kampanjan, joka leikkaa kadun Casual Wear -sovelluksen klassisten lautapelien kanssa. Uuden viivan otsikkovaatteet on allekirjoitus Tic Tac Toe Tee. Sen innovatiivinen muotoilu on juuri miltä se kuulostaa, pelitaulu, joka on ommeltu vaatteisiin kevyellä tarranauhalla TIC TAC TOE -palat. ”Se on hauskaa ja kevytmielistä. Se on paljon enemmän kuin peruspeli: se on keskustelun avaaja ja jäänmurtaja, tapa tuoda ihmiset yhteen ”, Mikko kertoi.

Tic Tac Toe Tee kerää varoja Kickstarterille, jotta valmistus- ja jakelutoiminnot voidaan mahdollistaa kestävässä mittakaavassa ja toimittaa heidän erityiset interaktiiviset mallit varhaisten käyttöönottajille. Kickstarter -tukijat voivat luvata 35 dollaria tee, 65 dollaria kahdelle tai heittää hieman enemmän luoville palkkioille. Mene kaikki 1500 dollarilla ja voit suunnitella omat pelipalat 10 paitaan.

Kampanjatavoite on asetettu 9000 dollarin lähtökohtana, vaikkakin paljon enemmän rahoitusta, fanit voivat avata paljon enemmän tuotelinjoja, mukaan lukien laukkuja ja paljon enemmän värejä.

Tic Tac Toe Tee-, Knight & Bishop -yritys toivoo käyttävänsä Kickstarter-varoja tukemaan pitkäaikaista kasvua paljon enemmän vaate- ja peliharjoitteluja. ”Olemme tarkistaneet konseptin monissa yhteisöissä, ja kannattajillamme on mahtavia ideoita peleihin, joita he haluavat käyttää. Mutta uusien vaatteiden luominen pelin kanssa on aikaa vievää ja kallista, joten tarvitsemme faneidemme tukea, jotta voimme laajentaa ja innovoida. ”

Tutustu Kickstarteriin liittyvään kampanjaan auttaaksesi Knight & Bishopia saavuttamaan tavoitteensa ja olemaan yksi ensimmäisistä. Kuvittele vain, mitkä pelit voisivat alkaa ilmestyä toimistossa ilahtuneet tunteja, piknikiä puistossa tai junassa töihin!

0/5 (0 arvostelua)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *