Uncategorized

Kevään trendille 2022

Prettybridalthings

Kun yrität löytää trendikkäimpiä hääpukutyylejä keväälle, suosituilla siluetteilla, pääntie- ja pohjamaalilla muuttuu paljon useammin kuin Borussia Monchengladbach Paita luuletkaan. Ehkä ajatus viettää paljon enemmän hääpuvussa, Yokohama F. Marinos Paita ei edes tapahtunut sinulle tai ehkä näyttää kauhealta kakulta kävellessäsi käytävällä, on pahin painajainen.

Onneksi kevään 2022 hääpukujen trendit sattuvat vain olevan melko merkittäviä Brasilian Jalkapallomaajoukkue Paita ja muunnelmia on paljon. Jos joudut lykkäämään häät 2021, pidä tätä tilaisuutta saada kaunis hääpuku 2022 -seremoniaan.

haaremsbridit

Paljon merkittäviä häitä, jotka näemme, ovat, kun morsian näyttää korkeammalta versiolta itsestään. Ajatus valkoisesta hääpuvusta alkaa luonnollisesti tuntua hieman yksitoikkoiselta, mutta kun harkitset vaihtoehtoja tavallisen morsiamen siluetin ulkopuolella, hiukan värillinen puku voi tosiasiassa olla paljon muotoja. Kuten monet muotisuuntaukset, modernin morsiamen syntyminen alkaa saada pitoa Euroopassa ja useissa muissa mantereissa.

haaremsbridit

Mutta jos haluat mieluummin jättää kaikki nämä vakiokellot ja pillit taakse, olemme saaneet sinut. Kun otetaan huomioon, että parhaan hääpukujen löytäminen vie jonkin verran kaivamista, ja epäilemme, että koko häät saattavat tukkia kalenteriasi, olemme löytäneet kauneimmat hääpukujen motivaatiot kevään trendille 2022.

darikkkk.photo

Yritätkö löytää perusmekon puutarhahäällesi, yrittää löytää pitsi-up MIDI -mekko menemään kaupungintaloon tai olet menossa kaikki pois, mutta haluat silti jotain puhdasta, tämä valinta saa sinut tuntemaan Sinä olet.

Grecian romanssi valkoinen laskostettu hihaton maxi -mekko

Lulus

Maya -morsiusneito Maxi Bandeau -häämekko kaikkialla 3D -pehmeissä harmissa paljeteissa

Asos

Herttuatar Norsunluun pitsi Bell Sleeve Maxi -mekko

Lulus

Asos Edition Lucille -helmillä koristeltu hääpuku osterissa

Asos painos lola satiini rakennettu kantoa hääpuku täydellä hameella

Asos Edition Willow Brodeerated Twist Front Midi -häämekko lausuntohihalla

Katso myös

Meikki, häät
Syksyn morsiusneitojen meikki näyttää ideoita, jotka on helppo kopioida

Winslow -mekko

Uudistus

Kastoria

Uudistus

Gabbie -mekko

Uudistus

Balsam -mekko

Uudistus

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *