Uncategorized

Erinomaiset ilmaiset vektorit loistaville teoksille!

Vektorit ovat pohjimmiltaan geometrian merkkejä, kuten viivoja, monikulmioita, pisteitä ja käyriä. Nämä matemaattiset yhtälöt ovat erittäin hyödyllisiä tietokonegrafiikoissa kuvien luomiseksi. Se auttaa suunnittelijaa paljon uusien mallien luomisessa, koska niitä voidaan muokata helposti ja sitä voidaan käyttää missä tahansa koossa. Jos olet graafinen suunnittelija, voit käyttää näitä ilmaisia ​​vektoreita helposti grafiikkana projektisi eri käsitteissä. Vuosia sitten Internet -ihmiset alkoivat suunnitellaan kaikki Microsoft Word -asiakirjat ja nämä kuvat löydettiin Clip Artsista.
Adobe Illustrator Cliparta -suunnittelija tuntee resurssit, joita he käyttävät malleissaan, luomuksissa ja kuvissa. Verkkosuunnitteluun käytetään erityyppisiä muotoja, joita käytetään web -suunnittelussa, kuten abstraktilla toiminnalla, esineiden muodot, ilmaiset vektorisuunnitteluelementit, kaupunkivektorigrafiikat, ilmaiset vektori siivet, tyylikkäät kukat, paisley -vektorigrafiikat, unenomainen taivasvektori, lehdetön syksyn puun suunnitteluvektori .
Adobe Illustrator Clipartdownload täällä!
Adobe Illustrator ClipArtadobe Illustrator clipartdownload täällä!
Adobe Illustrator ClipArtaDobe Illustrator ClipArtaDobe Illustrator ClipArtaDobe Illustrator ClipArtaDobe Illustrator ClipArTownload täällä!
Adobe Illustrator ClipArtadobe Illustrator clipartdownload täällä!
Nämä ovat joitain hienoja ilmaisia ​​vektoreita, joita suunnittelijat käyttävät eri muodossa graafisen suunnittelun luomisessa, jotta verkkosivusto näyttää houkuttelevalta. Voit käyttää sovelluksia, kuten Adobe Illustrator ja Coral Draw, vektorigrafiikan kuviin. Piirustukset, jotka yleensä näet mainoksessa, eivät ole yleisiä valokuvia, ne ovat kaikki vektoripiirroksia. Näitä vektoripiirroksia kutsutaan jopa suunnittelijoiden parhaiksi työkaluiksi. Nykyään suurin osa ihmisistä menee vektoreihin eikä pikseliin.
On pisteitä, jotka tekevät ilmaisista vektoreista parempia kuin pikselit, kuten:
Sileät ja puhtaat reunat- Photoshopissa Kun yrität tehdä piirroksia, saat aina sumeaja reunoja ja kyllästyt näiden sumeiden reunojen poistamiseen, mutta kun käytät vektoreita, nämä summat reunat eivät ilmesty ja voit saada sileän ja puhtaan reunan, joka antaa Hieno ilme lopulliseen piirustukseen ja piirustus näyttää ammattimaisemmalta.

Korkearesoluutio- Vektorigrafiikassa voit käyttää korkearesoluutiota menettämättä laatua. Tämä auttaa luomaan valokuvia realistisesta taideteoksesta. Suurin osa mainostoimistoista käyttää tätä mainosmateriaalissaan realististen tuotteiden, kuten 3D: n, luomiseen.

Helposti muokattavissa- käyttämällä Adobe Illustrator -sovellusta vektoriohjelmassa on helppo muokata linjojen tyyliä ja paksuutta. Siinä on aivohalvauksen värit ja täyttö, joka on helposti muutettu.

Upea typografia- Näissä vektoriohjelmassa on korkealaatuisia kirjasintyyppejä. Photoshopissa soittaminen kappaleen ja typografian tyyleillä on hyvin rajallinen, mutta kun käytät kuvittajaa, löydät enemmän joustavuutta ja hallintaa. Voit myös tehdä 3D -typografian 3D -tehosteilla.

Pienempi tiedostokoko- Kun käytät Photoshopia ja käytät korkeaa resoluutiota, se tekee tiedostosta suuremman ja muokkaamisesta tulee hidasta ja vaikeaa. Adobe Illustrator -sovelluksen kanssa on helppo työskennellä, koska se tekee tiedoston koon pieneksi ja sitä voidaan helposti muokata ja lähettää sähköpostitse.

Upea tyyli- Jos käytät vektoriohjelmaa, voit luoda erilaisia ​​tyyliä modernissa graafisessa grafiikassa. Suurin osa suunnittelijoista käyttää tätä kuvittajaa luomaan kuvituksia, joista on tullut kukoistava trendi.

0/5 (0 arvostelua)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *