Clothing Accessories

Beyond the Books – tee -paidan tuottaja Bella Canvas esittelee virallisen blogin

virallinen blogi Tee -paitojen tuottaja Bella Canvas
Erittäin upeita uutisia kaikille, jotka haluavat aloittaa teepaitoliiketoiminnan tai yleensä tulostusyrityksen. Vaikka uutiset keskittyvät paljon enemmän tekstiilipainatusteollisuuteen, kaikkien pitäisi tarkistaa uusi Tee-paitoblogi kaupungissa “Beyond the Blank”, jonka on esitelty kesäkuun 2016 alussa tunnettu tuottaja Bella+Canvas, ainakin peräisin tekniikan näkökulma.
Tämän pitäisi varmasti päätyä olemaan uusi tulostuslähde sekä vaatteet liittyvät ratkaisut suoraan hevosen suusta.
Asiakkaille ja muille kuin asiakkaille tämä blogi on erinomainen lähde tulostamaan ohjeita (erityisesti valmistukseen), yritysvinkkejä sekä tyyliä ja kuvion inspiraatiota. He ovat tehneet yhteistyötä Ryonetin kaltaisten markkinaammattilaisten ja Stahlin television kanssa tarjotakseen tietoa monenlaisista tulostusmenetelmistä sekä aloittelijoille että asiantuntijoille. Sen lisäksi, että haluat lisätä sivun kirjanmerkkeihin, koska Bella+Canvas julkaisee tuoretta materiaalia joka viikko, jolla on neljä pääluokkaa: tulostustekniikat, kaikki kankaita, muotia ja markkinointia.
Tee-paidan tulostusliiketoiminnan aloittamisesta tarkalleen kuinka tulostaa näytöllä tulostettuna triblends-räätälöityihin tulosteisiin mainontatekniikoina-kaikki yhdessä paikassa, tiukasti, että päädyin paljon tietoisemmaksi ja synkronoimiseksi ja synkronoimiseksi viimeisimmällä tekstiilitekniikoilla sekä suuntauksilla.
Noudatamme huolellisesti heitä ja uskon, että muiden tuottajien tulisi noudattaa sopivuutta ja kurata blogia, missä tarjota asiakkaille (tukkumyyjille) tietoa heidän tuotteistaan ​​sekä parhaat menetelmät tekstiilin käytön maksimoimiseksi.

0/5 (0 arvostelua)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *