Uncategorized

Hardcore Herringbone

mekko: Ann Taylor C/O | TAKKA: Ann Taylor C/O | Kaulakoru: Ann Taylor C/O | Vyö: Ann Taylor C/O | Kengät: Ralph Lauren | Puola: Essie (sen twillille)

Tänään olen innoissani siitä, että voisin esiintyä enemmän Ann Taylorin syksykokoelmasta, mukaan lukien tämä merkittävä sillirungontakki ja vaippamekko. Jos et ole viime aikoina tarkistanut Ann Tayloria, sinun täytyy todella. On vähän paikkoja, jotka tuottavat parempaa tyyliä, parempaa laatua tai taloudellisempia työvalmiita kappaleita kuin tyttöni Ann. Näyttely A: Tämä miesten vaatteiden silliruuna tapaa moottoripyörätakin, jonka avulla voit tuoda esiin sisäpyöräilijän vauvasi samalla kun etsit silti sopivaa toimistoon. Näyttely B: Tämä tyylitelty vaippamekko, jonka saumat luovat veistetyn, naisellisen siluetin, jonka avulla se voi siirtyä saumattomasti toimistosta iltaan.

Useiden ystävistäni syytöksistä huolimatta haluaisin olla selvää, että yhteistyölläni Ann Taylorin kanssa ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että Kate Hudson, yksi suurimmista tyttöjen murskauksista, on tuotemerkin nykyinen kasvot. Ok, joten ehkä voin lainata kuinka menettää kaveri 10 päivässä edessä. Ja ehkä olen ollut äänekäs elinikäisen halun suhteen saada rakkauden saniainen ja pieni rotta-kaltainen koira nimeltä Krull Warrior King, joka on pukeutunut vain Burberryyn. Ja ehkä olen yrittänyt huijata epäuskoisia miehiä osallistumaan Celine Dion -konserttiin. AIVAN SAMA. Ann Taylor on edelleen pomo.

Kuvia Jeff Thibodeau

Katso vielä enemmän tyylikkäästä kaapista …

Bloglovin+Instagram+Facebook

Twitter+Pinterest

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *