Uncategorized

Amerikkalaiset vaatteet Brand Freedom54

American Garments Brand Freedom 54 luo korkealaatuisia korkealaatuisia vaatteita, jotka sulavat yhteen afrikkalaisia ​​teemoja ja metropolitan muotia yleisen vetovoiman tyyliin. He eivät vain pelaa tyyleillä, mutta grafiikka on täysin integroitu teepaitojen väriin ja upeaan Afrikan mantereen mukaisesti.
Siellä nimi tulee, todella – siellä on 54 itsenäistä maata – joiden tyyli, teema, monimuotoisuus ja vetovoima yhdistetään joustavuus 54 -tuotemerkin materiaaleihin.
Aivan kuten sekä Afrikan ihmiset että kansakunnat, tyylit ovat rohkeita, ilmeikkäitä, elinvoimaisia ​​ja kirkkaita. Tuotemerkin idea on sekä yhtenäisyyttä että harmoniaa, sekoittaen tapaa ja hyvettä erittäin trendikkäiksi vaatteiksi. Pidän elefanttisuunnittelusta, eläin, joka edustaa suurta onnea, mutta ne kaikki ovat parhaiten synkronoituneita motivaatiolähteen kanssa, joka niitä tuottavat.
Elephantlifethe-liiketoiminta sijaitsee Houston Texasissa, samoin kuin omistaja on li Dunna Liberiasta, joka ei ole vain puhe-hän on omistautunut tarjoamaan osa jokaista myyntiä pojan voittoa tavoittelemattomalle organisaatiolle, joka yrittää tuoda sosiaalista muutosta maailmaan . Juuri tässä on video hänestä, joka puhuu muottipalvelusta tuotemerkkinsä tarkoituksen lisäksi:

Heidän Facebook -sivunsa on täynnä valokuvia, joissa on juhlia ja kulttuuritapahtumia, joihin he ovat tähän mennessä menneet, mikä on juuri idea. Tarkista Twitter -sivu myös päivitykset!
Freedom54 loveadaptableMaskThe Elephant
0/5 (0 arvostelua)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *