Clothing Accessories

Päivän inspiroiva grafiikka

Päivän inspiroiva grafiikka tulee viidestä hyvin erilaisesta ihmisestä, jotka eivät voisi olla tyyleissä paljon päinvastoin. Näytämme heille sinulle satunnaisesti, koska kaikilla on jotain erityistä toisistaan. Joten niille on 5 huippupistettä.
Ensimmäinen on peräisin Chalermphol Harnchakkhamilta ja löydät taiteilijan yhteiskunnalle6 runsaasti kuvia, jotka pettävät jokaiselle itämaiset vaikutteet. He kaikki kuvaavat asetelmaa epätavallisissa väreissä, mutta valintamme on paljon kesytetty:
BlossomsThe Toinen graafinen ihme on kuvittaja – Daletheskater – ihmisten suunnittelussa ja hänen grafiikassaan ovat parhaillaan kilpailussa. Rakastamme vain alkuperäisiä kuvia yleisistä ideoista tai käsitteistä. Tässä se on mehiläishoitaja:
Mehiläishoitaja Kolmannen mallin tarkoitetaan löysäämään meitä ja pelaamaan sanoja, jotka MySoti näyttää tyypillisesti heidän sivustollaan. Tämä on hyökkäys ja akku saappaista ja on hilpeä:

Seuraava on yhtä hauska, joka liittyy Beatlesin klassisiin kuviin risteyksessä, bustedteesista:

Ja viimeisenä luettelossa, mutta ei viimeinen taito on esimerkki taiteilijan suunnittelusta ihmisten suunnittelusta, myös kilpailussa. Odottamaton synkkä kuvaus lol -kasvoista. Hän näyttää olevan innokas fani kammottavista yksisilmäisistä kaapin hirviöistä:
LOL

0/5 (0 arvostelua)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *