Clothing Accessories

Viikoittainen uutispäivitys

Fashionista kertoi, että Tresemmé on käynnistänyt tekstuurisertifiointiohjelman, joka on suunniteltu kouluttamaan hiusten ammattilaisia ​​valtakunnallisesti hoitamaan, leikkaamiseen ja muotoiluun kuvioiduissa hiuksissa.
Leikkaus huomautti, että väärennettyjä ylellisyyslaukkuja on tullut suosituksi joidenkin NYC: n varakkaiden naisten keskuudessa.
Voxin tavarat tutkivat työn vastaista filosofiaa joidenkin Gen Z: n keskuudessa ja ihmettelivät, mitä se tarkoittaa työn tulevaisuuden kannalta.
Guardian tarkasteli työntekijöiden seurantaohjelmistojen nousua.
NBC News kertoi, että keskiviikkona astronautista Jessica Watkinsista tuli ensimmäinen musta nainen, joka palveli pitkäkestoista operaatiota kansainvälisellä avaruusasemalla.
Washington Post kertoi, että Google antaa sinun nyt rajoittaa raskauden ja painonpudotuksen mainoksia.
Atlantti selitti, kuinka perheet ja PAL-ryhmät kehittävät omia vitsejä ja kielikäytäntöjä-“perhe”.
Defektori kertoi tarina urheilurintaliivistä – ja keksijöiden keskuudessa ”petoksesta ja backstabbingista”.
Kirja Riot selitti, miksi äänikirjat ovat niin kalliita.
Viikon naurua tulee McSweeneyn kanssa, ja “hybridityöpolitiikkamme vaatii sinua toimistossa kahdesti viikossa taistelun taistelua varten”.

Corporettemoms äskettäin …
Puhuimme PTO: n käytöstä työskentelevänä äitinä – ja lukijat jakoivat kuinka paljon he saavat.
Tarjoamme joitain vaatteita työskenteleville äideille, mukaan lukien joitain äitiyden perusasiat ja pestävä työvaatteet.

Kaipaisimmeko mitään? Lisää heidät tänne tai lähetä ne osoitteeseen news@corporette.com. Kiitos! Lisäksi: Oletko äiti vai tuleva äiti? Älä missaa tämän viikon uutispäivitystä Corporettemomsissa.
Tunne sosiaalinen? Voit tarkistaa meidät Facebookissa tai Instagramissa tai Bloglovinin, Pinterestin tai Twitterin kautta!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *