Clothing Accessories

Vintage -alakoiran paitojen

Vintage Underdog esittely Internet -rajoitetussa painospaitoyrityksessä, jonka on aloittanut Joseph Miranda Atlantassa, Ga. Hän on valmistunut Savannah College of Art-, tyyli- ja pääaineistoimistoista. – Tarkalleen kuinka merkittävä se on! – sekä keskittynyt käsitteelliseen kuvaan. Kun hän oli muutettu freelancerista sopimustyöhön, hän aloitti ystävälle luomisen, työn, joka ei oikeastaan ​​aloittanut, mikä lähti Jo: sta sellaisilla erinomaisilla kommentteilla ja malleissa kohteliaisuuksilla, että hän teki päätöksen aloittaa yrityksen hänen omansa.
Nimi pysyi nopeasti ottaen huomioon, että ”alakoira” resonoi kaikkiin menneisyyden ja nykyisten tarinoihin, tarjoamalla toivoa ja uskoa vastasyntyneelle tuotemerkille sekä erittäin rohkealle suunnittelijalle. Logo tuli pian sen jälkeen, samoin kuin jos näet, R: n ja u sisällytetään logoon.
Retro -alakoiran tyyleihin vaikuttavat vintage -aiheet, filosofiat ja historialliset tapahtumat. Tee -paitojen tyyli on nykyaikainen, samoin kuin on erittäin virkistävää nähdä kirkkaita värejä ja ei harmaa sävyjä. Kaikki teepaitit myydään vintage -pakkaussuunnitelmalla sekä rajoitetut määrät osoittavat, että ne tulevat ei tulostaa uudelleen. Paljon tarkemmin, kokoelmat ovat saatavilla kahdeksan kuukautta ja sitten lopetetaan.
Liiketoiminta koostuu neljästä tyylistä, jotka edustavat neljää kokoelmaa. Kahden kuukauden välein he julkaisevat neljä ylimääräistä teepaitaa jokaiseen kokoelmaan, uutuus on erittäin tärkeä palvelun pitämiseksi asiakkaidensa lähellä ja aina kiinnostunut.
Hakukirja on vain ilo tarkastella ja oli melko vaikeaa olla toiminut kaikkia sivustolta olevia valokuvia. En kuitenkaan todellakaan voi morisoida totuudesta, että toimitusjohtaja on itse tekemässä. Tarkoitan, .. ahem:
Joseph Mirandajoseph Mirandalookbook vintage -alakoiran tee -paitoille:
Hylkää unelma – maalaismainen luopumiskokoelma

Ennen kuin vierität takaisin niin paljon kuin tarkista tarkalleen, kuinka tee -paitoja toimitetaan, ota hetki olla vuorovaikutuksessa sosiaalisesti ja katso vintage -alakoira Facebook -sivulta.

0/5 (0 arvostelua)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *