Clothing Accessories

Ratkaise viikon puolivälissä muoti-dilemma käyttämällä upeita vaatteita vaatteiden toimittajilta

Ratkaise viestin puolivälin muoti-dilemma käyttämällä upeita vaatteita vaatteiden toimittajilta
17.7.2018, julkaissut Alanic Global
Juuri kun viikon potku alkaa, ymmärrät tarkalleen, kuinka saada aikaan viikonloppuna krapula muodin ja tyylin kanssa. Kyllä, pukeudumme pukeutumiseen, jotka pelaavat tärkeitä toimintoja, jotta sinusta tulee iloisia ja positiivisia riittäviä napsauttamaan ne masentavat aamubluesit. Maanantai voi olla jotain erittäin tyylikästä virkaviranomaisten muodoissa, samoin kuin tiistaisin tyylikkäitä puolijalkoja, mutta entä viikon keskiviikon keskiviikko- ja torstaisin? Yleisesti tapahtuu, että siihen mennessä, kun saavutamme heikkojen keskelle, aivomme ja mielikuvitus tarjoavat sekä menetämme kaiken kärsivällisyyden ja motivaation peittää tyylikkäästi. Ymmärtäessään tämän kysymyksen, johtavat vaatteiden toimittajat USA: n liiketoiminta antaa sinulle laajan valikoiman sensaatiomaisia ​​asuja.
Farkku-muodin täytyy
Jos olet enemmän farkku- että teepaitoja tyttö. Sitten mikään ei voi toimia paljon paremmin kuin perinteiset farkut sinulle. Entä jos kokeilet jotain tuoretta ja särmää farkkuilla? Hämmentynyt? Kerromme sinulle miten. Liu’uta vain viileään täyshihaan, joka on koristeltu hauskoilla ja suloisilla tulosteilla, jotka on rennosti repiä jean-housuja sekä neutraalit varjostetut lenkkarit (ylin solmu ja reittipöytäjä menee vain hyvin!).
Älä koskaan lopeta pukujen pelaamista
Jos olet työskentelevä nainen, jolla on tiukka muodollinen pukukoodi, antaisitko vain muodikkaan viehätysvoiman jokapäiväisessä yhdeksässä viiteen aikatauluun? Ei, valmistaudu näyttämään sukelluksesta toimistossa viikon puolivälissä, kun vilkas nousee. Yhdistä vain silkkinen tummanvärinen pusero, joka on kiinnitetty puuvillaa leveäksi jalkojen puolimuodollisiksi housuiksi, sanaa minkä tahansa tyyppiset vyöt saadaksesi tarvittavan tyylisen armon työpaikalla.

Väri linjojen ulkopuolella
Muodilla ei ole tarkkaa sääntöä niin kauan kuin olet positiivinen ja mukava käyttää jotain. Miksi pysyä poissa väreistä? Älä, koska värien estäminen on ehdottomasti uusin kuvio, joka tuottaa sekoitusta muotimaailmassa. Anna esimerkiksi viikon puolivälin muotoilun dilemma haalistua riidellä tavallisella Magenta -sadon päällä ja suoraan muodossa pitkällä oranssilla hameella.
MIDI on harrastuksesi?
Jos olet kiihkeä MIDI -mekkojen fani, mustan midi -puku on oltava kaapissasi. Yhdistä musta tiukka muoto, joka on suoraan leikattu midi-puku, jossa on kukka-aksentteja muutamissa paikoissa, mikä tekee erittäin preppy, mutta korkealuokkaisen tyylisen houkuttelevan kuvan.
Koristeet
Hyväksy tämän koristeltu pukeutumisen malli, jonka USA: n tukkumyynnin toimittajat ottavat käyttöön naisten asuissa, hyväksy tämä suuntaus valmiiksi käytökselle. Sijoita minkä tahansa tyyppiseen iltajuhlaan keskiviikkona tai torstaina rikkaalla värillisellä maxi -puku tai puku, joka on koristeltu sileillä ja eksoottisilla koristeilla nastatyypissä, faux -timanteissa ja monissa muissa.
Vapaa henki
Hanki hienoja ja kiusallisia ääniä, kun paljon kuuluisan Boho-chic nousee. Vain pankki streaming omituisella painetulla maxi -kylpylällä, joissa on olkapäät ja rakojen pohjassa, heijastaen eloisuutta ja viehätysvoimaa.
Urheilullinen ja aistillinen
Kokeile tomboyish -viisasta ilmettä tasapainoisella kosketuksella naisellinen panache, rajatussa valkoisessa varastosäiliössä, tummansinisellä keskipitkällä hameella, koristeltu vastakkaisilla polka -pisteillä sekä tyylikkäillä valkoisilla lenkkarilla preppy -viimeistelyyn.

Tunnisteet:
Vaatteiden toimittajat USA
tukkuvaatteiden toimittajat
tukkuvaatteiden toimittajat USA
tukkuvaatteet USA

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *