Clothing Accessories

5 kunto -kulumiskomboa, jotka tekevät sinusta kuntosalin kuningatar

5 kuntovaatteet, jotka tekevät sinusta kuntosalin kuningatar
24.09.2018, lähettänyt Alanic Global
Ennen kuin aloitat lukemisen, tule ehdottoman vilpittömästi itsesi kanssa ja vastaa kysymykseen- miksi menet kuntosalille? Onko se pelkästään motivaatiota tulla kunnossa? Vai onko se loistava sosiaalinen hangout -paikka, jossa tapaat uusia ihmisiä? Mikä tahansa syy, rakastat mennä kuntosalille. Mutta mitä taas käytät kuntosalille? Hylätty t-paita ja shortsit? Korkeasti toimivia urheilurintaliivit ja säärystimet? Mitä tahansa käytät, rakastat mennä kuntosalille.

Rakkautemme mennä kuntosalille on niin ylivoimainen, että usein meillä on taipumus unohtaa, että on olemassa tiettyjä kuntosalin etikettejä, joita meidän on noudatettava. Kun se liittyy erityisesti kunto -kulumiseen (ja olemalla ehdottomasti unohtaa tekemäsi harjoituksen), vaatteiden permutaatio ja yhdistelmä voivat olla huikeat. Vaikka osa sisällyttämisestä näyttää riittävän hyvältä saadakseen kaiken huomion, jotkut voivat lisätä vain ahdinkoasi. Ennen kuin ainoat motivaatiosi lyödä kuntosalia voidaan perustella, koska tarve lähettää joitain erittäin outoja selfiesia sosiaaliseen mediaan, suorituskyky on tärkeä ja ne riippuvat paljon vaatteistasi.

Vieritä viisi tällaista vaatteita, vieritä alas oppiaksesi heistä paljon enemmän. Ja kun olet valistanut itsesi jollain ensi käden muotitunnilla, lyö kuntosalille pukeutumalla niitä ja voittamalla todella arvostavia katseita.

Ensimmäinen yhdistelmä käyttää kolmea erittäin tehokasta ja välttämätöntä kuntokulutusta. Urheilurintaliivit, joissa on leikattu yksityiskohdat, ylimitoitettu tankki- ja pari säärystimiä. Käytät kolme heistä yhdessä ja käytät lisäksi lenkkaria. Valitse tumma paletti älykkäälle, perus- ja tehokkaalle esiintymiselle- mitä monet meistä pitävät.

Kuntovaatteilla on yksi erittäin suuri etu. Ne ovat mukavia korkeimmalle. Grey-t-paita, joka on yhdessä värivärinen Capri (harmaa ja valkoinen voi luoda hienon illuusion), on ihanteellinen varhain aamulla järjestettävään kuntosaliin. Jalkineiden osalta voit valita parin valkoisen kouluttajan näyttämään tyylikkäästi urheilulliselta.

Emme koskaan jätä pois mahdollisuutta käyttää painettuja säärystimiä kuntosalille. Oletko havainnut kuinka omaperäiset tyylikkäät ne ovat? Siten pari painetut säärystimet (kesäkuvioissa, kuten kukka ja kirkkaissa sävyissä), jotka ovat kuluneet neutraalilla hupparilla, on se, mitä sinun on ehdottomasti näytettävä upealta. Tavanomainen sävy kääntää tulosteiden elinvoiman tietyssä määrin, mikä tuo tasapainon asuun. Valkoiset kouluttajat ovat paras stoke maalista.

Pieni variaatio yllä olevaan yhdistelmään, tämän ilmeen vuoksi vaihdat huppariasi loistavan ja mukavan urheilurintaliivit. Voit valita sävyt seurauksena kauden perusteella. Suositukset olisivat silti valita tummat ja raittiit värit, koska se ei vain piilota hiki -laastareita, vaan tuo myös tasapainon tunteen muuten äänekkäisiin painettuihin säärystimiin.

Löydämme luettelon kuntosalin vaatteista, ja shortsien parin mainitseminen on rikos, joka on harvoin anteeksi. Joten valitse pari, joka on helppo iholle ja hyvä katsella, yksi tekstuurishortsit loistavat läpi ja joukkue se samassa värissä olevalla urheilurintaliiveillä tai tankkitossa, jossa on kontrastinen sävy. Rauhallisen varjoksi koottamiseksi voit lisäksi turvautua käyttämään paria urheilukenkiä neutraalissa sävyissä.

Siten päätelmänä, valitse kuntovaatteet tunnet ja kokeile edellä mainittuja yhdistelmiä lopulliseen esiintymiseen kuntosalilla, mikä parantaa paitsi suorituskykyäsi, myös varjoasi. Kauppiaat voivat ostaa kuntokulutuksen tukkumyynnin arvostetuilta valmistajilta. Vaatteet voi ostaa irtotavarana saamalla massiivisia alennuksia.

Tunnisteet:
kuntovaatteet
Kuntovaatteiden valmistajat
kuntovaatteet
kunto kuluminen tukkumyynti
tukkumyyntivaatteet

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *