Clothing Accessories

Miesten opas tuottamaan vaivattoman tyylin tällä kaudella!

Miesten opas tuottamaan vaivattoman tyylin tällä kaudella!
04.06.2021, julkaissut Alanic Global

Se ei ole aina välttämätöntä, ja jokaisella uudella kaudella sinun on varastoitava vaatekaappi uudella tyylikkäillä vaatteilla. Joskus sijoittaminen hillittyihin perustekijöihin voi mennä pitkään menetelmään auttaa sinua tuottamaan parhaan vaivattoman asun.
Yksi näkyvistä tukkuvaatteiden myyjistä Las Vegas on suunnitellut kokoelman sellaisia ​​vaatekappaleita, joita voit katsoa läpi. Siksi tarkistetaan alla olevasta blogista saadaksesi enemmän tietoa niin pienistä vaatekappaleista.
Shortsit
Preppy -tyyli on nauttinut asiakkaiden fantastisesta kiinnostuksesta viime vuosina, mikä tarkoittaa, että Chino -shortsit ovat ottaneet voimakkaan käännöksen. Itse asiassa pastellit ovat myös kuumia, samoin kuin on aika muokata värejä tuottamaan hienovarainen elinvoimainen asu. Khaki -väri pysyy neutraalina valintana, joka voidaan lahjoittaa tilanteeseen, samoin kuin monet värit päätyivät pelottavaksi sinulle. Mustat tai laivaston shortsit voivat lisätä uuden elämän vaatekaappisi.
Paidat
Kesäpaitit voivat olla vaarallinen peli. Koska se on kuuma, sinun tulisi pitää se kevyenä ja minimalistisena. Etsi sellaisia ​​teepaitoja, joissa on vähän enemmän yhdistettyjä kuin tyypilliset vaatteet. Valtio ei graafisille teille ja tuo edistyneitä tulosteita, jotka auttavat sinua erottumaan väliaikaisten suuntausten joukosta. Jos olosuhde vaatii jotain tyylikästä, voit valita Polo Tee -paitoista tai puoliksi hihaisista nappista liinavaatteista, joita voidaan käyttää räätälöityjen farkkujen räätälöityjen kanssa.
Housut
Ymmärrämme kaikki, että kun se osuu noin 80 asteeseen ulkopuolelle, shortsit ovat hyväksyttävämpiä housujen kehitystä, jotka voivat tarjota sinulle fantastisen mukavuuden. Voit laittaa pimeän pyykin farkkusi syksykaudelle, mutta Chinosin integrointi erilaisiin maanläheisiin sävyihin on upea tapa vahvistaa tyyliäsi tällä kaudella. Jos värien kokeilu ei ole sinun asioitasi, varmista, että pysyt todellisen sinisen tai mustan värin kanssa tuottaaksesi täydellisen tyylikkään ilmeen.
Kengät
Summertime -hienoimpana osa on, että sinulla on paljon valintoja jalkineiden suhteen. Kesäiset kengät, kuten pakettiautot tai voivat mennä melkein mihin tahansa. Voit pitää kätevät värit hienovaraisina tällä kaudella. Valkoinen on aina upea valinta, mutta myös pastellit voivat toimia hyvin! Jos olet lenkkarin pää, etsi näkyviä värivaihtoehtoja, kuten ympäristöystävällisiä ja valkoisia, punaisia ​​ja mustia jne.
Haluatko olla yksi halutuista Guy -tukkuvaatteiden jakelijoista teollisuudessa? Ota yhteyttä näkyvään toimittajaan ja tarkista asiantuntijoiden suunnittelemien uskomattomien vaatteiden monenlaisia. Etsi tuotteiden MOQ ja vähennä postia, joka määrittelee irtotavarana tarvitsevan ryhmän.
Ääniversio: Napsauta tätä
Tunnisteet:
kuntovaatteiden valmistajat Las Vegasissa
Las Vegasin tukkuvaatteet
Miesten tukkuvaatteet
Miesten tukkuvaatteiden jakelijat
tukkuvaatteet Las Vegasissa
tukkuvaatteet Las Vegas
tukkuvaatteiden valmistajat Las Vegasissa
tukkuvaatteiden myyjät Las Vegasissa
tukkuvaatteiden myyjät Las Vegas
Tukkumyyntivaatteet Las Vegasissa

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *