Uncategorized

15 tarvittavinta miesten lisävarusteita

kaikki täydentävät kosketukset
Upea katsaus yhteen on enemmän kuin vain takki, paita, housut sekä käyttämäsi kengät. Ne pienet yksityiskohdat sekä lisävarusteet voivat todella tehdä pukeutumisen ja vetää kaiken yhteen. Lisävarusteiden kanssa se ei kuitenkaan koske vain vaatteita – ne voivat pidentää myös muille elämäsi alueille. Tarkastellaan 15 miesten tarpeellisinta tarvikkeita.

KAUPPA

Selaa sekä räätälöityjä miesten vaatteita ja lisävarusteita

TUTKIA

1. Valkoinen tasku neliö

Numero yksi. Valkoinen tasku neliö. Tämä on yksi joustavimmista tasku -neliöistä. Se on erittäin helppo tyyliä. Voit käyttää sitä muodollisella ilmeellä. Voit käyttää sitä yrityksen ilmeellä. Se voi olla liiketoiminnan rento tai viisas rento. Toimii valikoiman takkivärien ja kuvioiden kanssa … nyt mielestäni vaadit todella kahta valkoista tasku -neliötä. Sinulla pitäisi olla yksi puuvillaa. samoin kuin sinulla pitäisi olla yksi silkissä. Syynä tähän on, että haluat pystyä peittämään spektrin erittäin muodollisesta satunnaisempaan. Silkki on muodollisempi. Puuvilla on rento. Aion todeta, että koska aiot saada niin paljon hyödyntää tästä, se on syytä maksaa rahaa todella erinomaisella esimerkillä jokaisesta. Henkilökohtaiset vaihtoehtoni ovat puuvillalle, Paul Stuartille tai Etonille. Silkin lisäksi et voi tehdä minkäänlaista paljon paremmin kuin Charvet.

2. Solmio

Numero kaksi. Solmio. Nyt olet ehkä joku, joka ei vaadi solmion käyttämistä päivittäin. Se, onko kyse työstäsi vaatekaapin vaatimuksesta, se on jotain, mitä jokaisella kaverilla tulisi olla. Jälleen, kuten tasku -neliöt, en usko, että yksi riittää. Sinulla pitäisi olla ainakin kaksi sitettä peittääksesi sinut pukeutumiselta, kaikki menetelmä johonkin viisasmpaan rentoun ja rentoutumiseen. Tätä varten aion ehdottaa merivoimien grenadiinia viisaammalle rentoksi. Siinä on jonkin verran rakennetta, joten se antaa itselleen enemmän rentoutumista. Sen lisäksi, että pukeutuvampi solmio, aiomme mennä perinteisen raidallisen solmion kanssa silkissä. Jälleen, että sitä voidaan pelata riskitöntä ja saada monipuolisuutta, ehdotan merivoimien kanssa menemistä. Samoin loistava vaihtoehto, jos se on pukeutuva solmio.

x

10 välitöntä ja yksinkertaista miesten tyylipäivitystä

Lisää videoita

0 sekuntia 5 minuuttia, 10 sekuntia

Seuraava
Ultimate aloittelijan kapselin vaatekaappi
09:22

Elää
00:00
05:10
05:10

3. Sidopalkki

Numero kolme. Joten lisävarusteena lisävarusteena lisävaruste -lisävarustellesi. Se on joka nyt mukava lisä kosketus, samoin kuin silloin. samoin kuin erittäin käytännöllinen, koska se pitää solmion kytkettynä paitaan, joten se ei tule puhaltaa tuulessa tai upottaa kahviisi tai jotain sellaista. Valitse yksi, joka on yksinkertainen, ja joka vastaa suurinta osaa käyttämistä metalleista. Joten jos käytät teräs rannekello, suosittelen täsmälleen samaa solmiopalkissasi. Pysy poissa uutuuspatukista. Ei oikea menetelmä kiinnittää huomiota.

4. aurinkolasit

Numero neljä. Aurinkolasit. Jokaisella kaverilla on oltava pari aurinkolaseja. Sen lisäksi, että valitset aurinkolasien, tulisi todella vastata tyyliäsi ja persoonallisuuttasi. Minun on vaikea todeta, että tämä on yksi aurinkolasien pari, jonka vaatia. Jos sinulla on perinteisempi tyyli, kokeile joitain klubimestareita. Jos sinulla on tyylikäs tyyli, saatat tutkia joitain ilmailijoita, kuten perinteinen säde-ban, randolph Engineering tai American Optical. Jos sinulla on perinteinen tyyli sekä mukava ja positiivinen aurinkolasien kanssa, yritän jotain Persolilla – joko 649 tai 714.

5. Huivi

Numero viisi. Huivi. Joten huivit palvelevat kahta tarkoitusta. Käytännöllinen. Ne pitävät sinut lämpimänä. samoin kuin esteettinen. Ne näyttävät hyvältä. Ne voivat olla aksentti. Ne voivat täydentää pukeutumistasi ja vetää kaiken todella yhteen. Jälleen, huivilla, joka sinulla on, pitäisi näyttää tyylisi ja persoonallisuus. Ehdotan villahuivia. Jos olet perinteisempi kaveri, mene vain yksivärillä. Merivoimat ovat aina erinomainen valinta. Kameli tai viininpunainen, jos etsit jotain ehkä hieman kausiluonteista. Jos tyylisi on seikkailunhaluisempi tai sanoen edistyneempi, mene ehdottomasti kuvion mukana. Valtava ruudullinen on hieno. samoin kuin voit myös löytää huiveja, joilla on todella monimutkaisia ​​ja kiehtovia kuvioita.

6. vyö

Numero kuusi. Vyö. Nyt suurin asia, jota ihmiset kysyvät vyöistä, on, edellyttävätkö he täsmälleen kengän vastaamiseksi? Ihannetapauksessa vyösi ja kengät ovat täsmälleen sama väri. Se näyttää hyvältä, kun ne sopivat. Olkoon kuitenkin aito täällä. Jos sinulla on useita kenkäparia, on mahdotonta – hyvin, ei mahdotonta, vaikka epärealistista – hihnan, joka vastaa jokaista kenkäparia, joka sinulla on. Jos sinulla on musta nahkavyö sekä keskipitkän ruskean nahkavyö, peitetään riittävästi, melko kaikenlaisilla tilanteilla.

7. SalkoASE

Numero seitsemän. Salkku. Nyt, koska sinulla ei ole perinteistä toimistotehtävää, ei tarkoita, että et voi tuoda salkkua. Kuten olen ilmoittanut koko videon ajan, minkä tahansa tyyppisten lisävarusteiden pitäisi sovittaa tyyliäsi, sen tulisi vastata elämäntyyliäsi, samoin kuin toimintoa, jota käyttäisit sitä. Kaikille erityyppisille ihmisille on olemassa hienoja erityyppisiä salkkuja. Jos sinulla on perinteisempi toimistotyö, sanoisin, että nahka -salkku on erinomainen valinta. Frank Cleggin on henkilökohtainen suosikkini. Jos haluat jotain rento-puolelta, perinteinen Filson-salkku Twillissä on menetelmä. Sen lisäksi, että etsit jotain tyyppiä tyylin välillä, ehdotan sekä Stuartin että Laun Cary -salkkua.

8. Viikonloppupussi

Numero kahdeksan. Viikonloppupussi. Puhun duffle -laukkuista. Matkalaukku on kuitenkin hieno, mutta siellä on jotain paljon tyylikkäää ja klassisesti tyylikäs, jolla on upea viikonloppuinen duffel -laukku. Sopii mihin tahansa, mitä vaadit, samoin kuin mitään mitä et. Se todella auttaa, että olet myös tehokkaampi pakkaaja. Tyylikkäimpiä ja kalleimpien ohjelmien viikonloppupusseja ovat nahkapussit. Saat mitä maksat täältä nahan korkean laadun suhteen. Korkeampi korkealaatuinen nahkalaukku kestää pidempään ja näyttää paljon paremmalta ajan myötä. Jälleen valintani on Frank Clegg. Filson on erinomainen vaihtoehto jotain enemmän rentouttavaa että ulkona. Menisin keskikokoisella.

9. Katso

Numero yhdeksän. Rannekello. Tule, et voinut katsella tätä videota niin, että et ymmärrä, että aion valita kelloa. Uskon, että on hienoa, että kokoelmassasi on kaksi kelloa – pukukello jotain urheilullisemmalla puolella. Pukukellon tulisi olla melko yksinkertaista ja ei. Se voi olla vain aika, vain pyyhkäisy sekunnin käsi, potentiaalisesti päivämääräikkuna ja nahkahihna. Tyylikäs kello voi olla isompi metallisella rannekorulla. Taivas on tietysti rajoituksen rajoitus kellojen suhteen. Sinun tulisi valita jotain, joka sopii budjettisuunnitelmaan tyylisi lisäksi.

10. Lompakko

Numero 10. lompakko. Täydellinen paljastaminen, en ole merkittävä lompakkokaveri – käytän todella korttitapausta, joka on myös loistava vaihtoehto. Upea lompakko tai jotain, joka pitää arvoesineesi, kuten henkilötodistukset, käteisellä, luottohistoriakortit ovat ehdottoman välttämättömiä. Samoin kuin kaikki lisävarusteet, valitsemasi on todella jotain hahmosi ja henkilökohtaisen tyylisi ilmaisua. Siellä on hienoja hienoja teknisiä lompakkoja, mutta jos se olisin minä, jos olisin lompakkokaveri, valitsisin nahkaisen Billfold- tai Trifold -lompakon.

11. kalvosinnapit

Numero 11. kalvosinnapit. No, jos sinulla ei ole ranskalaista mansetinpaita, et vaadi kalvosinnappeja, sinun pitäisi kuitenkin saada ranskalainen mansetin paita, koska ne ovat erittäin tyylikkäitä. Yksinkertainen kalvosinnapit ovat ehdottoman välttämätöntä. Usko jälleen kerran metalleihin, joita käytät eniten, ja saat kalvosinnapit vastaavaan metalliin. Voit tehdä yksinkertaisen soikean. Voit tehdä solmun. Nämä ovat molemmat erittäin joustavia että voivat toimia monilla asuilla. Kalvosinnapit voivat tarjota sinulle mahdollisuuden näyttää vähän hahmosi tai kiinnostuksen kohteesi. Tonnia erityyppisiä kalvosinnappeja on saatavana kaikki menetelmät polkupyörävaihteista kumi kanoihin. Estä nämä enemmän uutuustyylisiä kalvosinnappeja, varsinkin jos siitä tulee ainoa omistamasi pari. Haluat, että tietosi ovat hienovaraisia ​​eikä itket huomiota.

12. Kynä

Numero 12. kynä. Sen lisäksi, että en puhu BIC: stä tai kynästä, jonka varasit viimeisestä hotellista, jossa yöpyit. Kynällä on mielestäni yksi nykypäivän tyylikaverin jälkeistä. Kuten kun menet ravintolaan, on mukavaa ottaa oma kynä ulos laskun osoittamiseksi. Jos olet tehnyt sen aiemmin, ymmärrät mistä puhun. Sen ei tarvitse olla erittäin tyylikäs kynä. Se voi olla jotain Fisher Area -kynän tai Karas Kustoms Reetrackt -kynän. Tai se voi olla jotain hieman ihastuttavaa, kalliimpaa, kuten Montblanc.

13. Dopp Kit

Numero 13. DOPP -pakkaus. Kun matkustat, vaadit, että sinulla on jonnekin tallentaa kaikki kylpytuotteet ja hoitotarvikkeet. Älä vain heitä niitä vain sattumanvaraisesti laukkuun tai matkalaukkuun. Hanki sopiva Dopp -pakkaus. Kunnollinen DOPP-sarja ajaa sinua noin 30–40 dollaria, mutta voit tietysti maksaa korkeamman tuotteen. Mitä tahansa saat, varmista, että se on kestävä ja että on valtava riittävä pitää kaikki tavarasi.

14. Taskuveitsi

Numero 14. Taskuveitsi. Tämä on myös erinomainen, samoin kuin sellainen, joka on saatavana erittäin kätevänä, kun vähiten odotat sitä. Pakkausten avaamisesta lankahoiton leikkaamiseen, maapähkinävoin levittämiseen tai vain kaveri, jolla on veitsi, kun joku satunnaisesti kysyy, hei tekee ketään hAve veitsi? On hienoa auttaa joko auttaa ja vain saada asiat aikaan niin helposti ja helposti. Se voi olla jotain niin yksinkertaista kuin Sveitsin armeijan veitsi. Tai on saatavana minkäänlaista korkealaatuista veitsenvalmistajia, joihin saatat käyttää suuria rahasopimuksia. Minulla on muutama okei veits, sanoisin. Minulla on benchmade griptillian. Samoin Benchmade -lähetyslääkäristä. samoin kuin Spyderco Sage.

15. Taskulamppu

Ja lopuksi, numero 15. taskulamppu. Puhun kuin pieni, taskukokoinen taskulamppu. Kuten veitsi, tätä et käytä koko ajan, mutta kun vaadit sitä, olet erittäin kiitollinen siitä, että sinulla on. Minulla ei ole paljon kokemusta erilaisilla taskulampuilla. Viimeisen 10 vuoden ajan minulla on ollut tämä todella pieni Fenix LD01, uskon, että E01 on uudempi versio. Se on kuin 40 taalaa Amazonissa. Tehtävä saa.

Mitä jätin pois? Suorita alla.

Tyylikkäästi sinun,

Brian Sacawa

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *