Uncategorized

Mitä käyttää työlomajuhlasi

Se on taas toimistolomajuhliaika! Ahhh tuo upea aika vuodesta, jolloin saat nautinnon epämiellyttävistä keskusteluista työtovereiden kanssa, joita tuskin ymmärrät lasillisen kuplivaa! Auttaakseni sekä sartoriaaliasi että henkistä valmistelua, olen ekstaattinen paljastamaan tämän vuoden oppaan toimistolomajuhlavaatteisiin (tämän viestin alareunassa) ja tarjoamme sinulle ylläpidon erittäin hienoimmista keskustelun aiheista epämukavaksi Äänestä tarvittaessa keskustella kirjanpidon kanssa, joka on uskomattoman tyytyväinen omituiseen toimintahahmokokoelmaan, jota hän pitää pöydällään. Mene seuraavan yli:

sää

Kaikki hänen pöydän parittomat toimintahahmot

Kuinka kylmä se on ulkona

Kuinka kylmä se on sisällä

Odottaako hän saavansa paljon outoja toimintahahmoja Hanukkahille tai joululle

Tämä sääolosuhteet kuitenkin…

Jos saavutat tämän luettelon lopun, samoin kuin työkaverisi eivät ole vielä pelastaneet sinua, pela vain kuollut.

Muutama viikko sitten rikas sekä menin mustan solmiotapahtumaan palvelukollegoiden kanssa samoin kuin minulla oli nautinto käyttää tätä upeaa Jill Stuart -numeroa (joka on Crazyyy myytävänä täällä juuri nyt). Olin todella onnekas löytää tämän helmen vuokrasopimuksesta, joka on uskomaton resurssi, jos et halua sijoittaa kalliisiin pukuihin. Minulle se oli tilaisuuteen paras mekko: muodollinen ja juhlava, mutta ei epämiellyttävä paljastunut asiantuntijaympäristössä.

Mekko: Jill Jill Stuart C/O Vuokraus kiitotie | Takki: Adrienne Landau c/o Vuokrata kiitotie | Kengät: Stuart Weitzman (samanlainen täällä) Laukku: Franchi c/o vuokraus kiitotie | Korvakorut: Jules Smith C/O Vuokraus kiitotie | Huulet: NARS (Bansar)

Olitpa menossa rento kokoontumiseen lounaalla työkaverien kanssa, palvelun virallinen kokoontuminen toimistorakennuksessasi, swanky sekoitettu juomajuhla alueellisella tapahtumapaikalla tai mustan solmiotapahtuman, toivon, että alla oleva opas auttaa stimulointia Joitakin ideoita! Kuten huomaat, se on jaettu neljään yleiseen luokkaan: rento toimistojuhlat, palvelun muodollinen toimistojuhlat, asiantuntija-sekoitettu juomajuhlat ja Black Tie -tapahtuma. Muista, että monet palat jokaisessa luokituksessa voivat ristikkäin riippuen siitä, kuinka käytät niitä.

Kuten aina, ole varovainen saavuttamaan ihanteellinen tasapaino sekä iloisten ja asianmukaisten välillä tällaisissa työtapahtumissa. Paljastettu lyijykynähame olisi ehdottomasti outo toimistossasi, jossa monet ovat lomapalveluissa (kuten tämän julkaisun tai tämän viestin yhtyeet), mutta jos kyseessä Voi lisätä juuri oikean juhlallisen kosketuksen muuten asiantuntijakynähameen siluettiin.

Pohjimmiltaan mitä alla on myynnissä koko mustan perjantain myynnin aikana, joten muista napsauttaa suosikit tänään. Jos unohdit valintaluetteloni kaikista parhaista mustista perjantai -tarjouksista, tarkista ne täällä! Ja tutustu hullun suuren myynnin hengessä, tutustu vuoden 2015 loma-muistioon tänä viikonloppuna, ennen kuin mikä tahansa menee täyteen kustannukseen ensi viikolla jouluun!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *