Clothing Accessories

Kuinka käyttää gingham -kuviota kaikissa pukeutumisissa

tarkalleen kuinka käyttää gingham -kuviomuotaa minkä tahansa tyyppisissä pukeutumisissa – perinteinen painatus, johon olemme pudonneet, kuten noin jälleen kerran, on Gingham.

Gingham -tyyli Peony Limin avulla
Kyse ei ole vain monipuolinen tähtijoukko, kuten Kate Middleton ja Taylor Swift, jotka ovat tehneet meistä ihastuneita tästä tarkastetusta tyylistä, se on myös erityismenetelmiä, joissa suunnittelijat ovat käyttäneet tulostetta, joka saa meidät näkemään sen aivan uudessa valossa.

Kuinka käyttää gingham -kuviota kaikissa asuissa
katutyyli Milanon keväästä 2017
Tämä lainatut pojat Gingham Button Down tuntuu Olympique Lyonnais Paita aivan ihanteelliselta keväälle. Pidä se rento rullatulla hihalla sekä veto-shortseilla.
Piknik-ystävälliset tarkastukset saavat meidät tuntemaan olonsa heti iloiseksi ja meille Kashima Antlers Paita onnekas, näyttää siltä, että katutyylisarja tuntuu samalla tavalla. Aivan kuten kukka, Gingham on yksi niistä keväästä sekä kesäaikataulut, jotka tarjoavat pukeutumisen välittömän kausiluonteen. Olipa se saatavana painalluksella-teepaitaan, joka huipussaan bleiseristäsi työhön tai laskostettu frock, jota käytetään viikonloppuna BBQ: iin, Ginghamille on aina sijainti!

Katso myös

Kesämuoto
Kahden kappaleen häätapahtumapuku, jotka ovat parhaita kesäkuviolle 2022

kautta Sheallhateus
kautta styleoholic
Via SouthernLiving
Maritsan kautta
Bit Blonde -kirja
Via onnellisesti Tottenham Hotspur Paita harmaa
Getty -kuvien kautta
kautta gabimay.com.br
kautta kollagevintage.com
kuva

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *