Clothing Accessories

Aika päivittää vektorikokoelma – 50%: n alennus Halloween Vector Sale!

Pelottava-good T-paidatehtaan Halloween Vector Sale-päättyy 31. lokakuuta
Noidat, ihmissusat, kallo, omituiset kurpitsat sekä kaikki kuolleet elävät ovat täällä! Halloween ei ole pelkästään slutty -pukujen että diabeteksen taivaan. Se on myös pikemminkin loma Internet -markkinoilla (se on aliarviointi), koska se on myyntiä, diskonttokorkoja ja muita hakkereita, jotka helpottavat elämääsi. Olen varma, että olet jo sairas ja uupunut kaikista Jack O -lyhtyistä, lepakkotyyleistä ja täysin ilmaisista Halloween -tunnisteista, joten yritän tehdä siitä mahdollisimman lyhyen.
Saavuttuaan suoraan asiaan, ymmärrät, että keskitymme täällä blogiin ja meillä on “perinne”, jotta voimme merkitä tänä vuonna lomalla suurella myynnillä. Joten täällä on vuoden 2016 valtava Halloween “Party”, jonka hallussa on hienoin vektoritaidesi lähde, tidamectory.com.

Loma on suuri ja niin on diskonttokorko – kaikki tuotteet ovat puolet hinnasta 31. lokakuuta asti. Tämä sisältää kaikki TEE -paidat mallit, vektorisarjat ja fontit. Koodia ei tarvita, kaikki kustannukset on merkitty sivustolle, samoin kuin vähennys on näkyvissä myös kassalla. Helppo se. Tämä on paras diskonttokorko, jonka voit saada jokaisesta tuotteesta, ostettu erikseen, joten aika päivittää vektorikokoelmasi on nyt!

0/5 (0 arvostelua)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *