Clothing Accessories

Katso tähti vblogger Huda Kattonin ideoita kasvattaa pitkiä ripset

Etkö ole lumoava, kun tähtiä lepakkojen silmäluomen tai kaksi, heijastaen heidän upeita pitkiä ripsiään? Me kaikki teemme toisinaan, myöntäkäämme sen. Sen lisäksi ymmärrämme myös, että monilla tähtiä ei ole aitoja pitkiä ripsiä, samoin kuin väärennettyjä glamouria varten. Väärennettyjä ripsiä ei ole kallista saada niin vaikeaa käyttää, mutta se ei ole tässä huolenaihe. Se mitä haluaisimme näyttää sinulle tänään, on ideoita kasvattaa pitkiä ripsitä. Sinun ei tarvitse näyttää niin laajalta, samoin kuin sinun ei tarvitse käyttää pommia myös korjaaviin leikkauksiin. Täällä on muutamia ideoita kasvattaa pitkiä ripset DIY -tavalla. Ole hyvä ja tarkista ja hanki nämä upeat Inter Milan Paita ripset Borussia Monchengladbach Paita ideoidemme Bayer 04 Leverkusen Paita kanssa kasvattaa pitkiä ripset.
DIY -suihkuhuone kotitekoisia ideoita pitkille ripsille
Kyllä, tarkistat sen oikein, suihkuhuoneessasi on kaikki ratkaisut saadaksesi pitkät viehättävät ripset. Muistaen, että jokainen ripsiväri, joka ilmoittaa sen auttavan laajoilla ripsillä, vastaus on tuotteen sisällä olevassa säteessä, joka tekee tempun.

Muistiinpanon tai kaksi varastaminen merkityksellisestä YouTube -vetoomuksesta sekä Huda Beauty Huda Kattanin luojalle, löydämme tarkalleen, kuinka suihkuhuoneen tempput voivat auttaa meitä ymmärtämään tarkalleen kuinka kasvattaa ripsesi pidempään kotona; puuvillapalloilla apua!
Huda ei tällä kertaa hyödyntäisi vääriä ripsitä, vaikka hän haluaa käyttää niitä nyt ja silloin. Siten puuvillapalloilla, jotka ovat pehmeämpiä silmäluomen iholle ja aiheuttavat ärsytystä, hän opettaa meille tarkalleen kuinka saada pitkät ripset räjähdyksessä.
Lähde: Pinterest.com Mahtava tekniikka paljastettu
Ei vääriä ripset, ei tyylikkäitä ripsivärejä, ei myöskään kosmetiikkaa parantavaa äänenvoimakkuutta, HUDA näyttää meille tarkalleen kuinka puuvillapallot voivat todella tehdä niistä ripsien höyhenistä, pitkään ja kauniista. Mitä vaadit pitkille ripsille suihkuhuoneessa, ovat-

Mieluummin ripsiväri,
Spoolie -harja
Joitakin puuvillaa

Lähde: Pinterest.comethod
Aloita levittämällä vähän vähän ripsien hoitoainetta. Syy siihen, miksi hän käytti ripsihoitoainetta, on pitää ripset terveinä ja hydratoituneina. Aivota ripsihiukset hyvin sekunnin ajan ja astu sitten seuraavaan vaiheeseen.

Seuraava vaihe olisi käyttää haluamasi ripsiväriä (voi olla musta, ruskea tai näkymätön). Kahden suuren ripsivärin levittäminen ripsien tekemiseksi mukavia, pitkiä ja pörröisiä riittäviä.
[Lue myös: Argan Oil -ripsien käsittely]

Ota nyt kiinni spoolista ja puuvillapalloistasi, avaa puuvillapallot pyöreään kappaleeseen, kuten muodostelma. Tapahtakaa kela pyöreän pallon fluffiimpaan sisähäiriöön ottaen siihen vähän puuvillakuituja.
Mene eteenpäin ja puhdista ripset puuvillaheitolla.

Lähde: dailymail.co.ukwwwwwwHatt, jonka nyt saat, ovat joukko oksaita silmäripsitä sekä pitkiä lepattavia silmukoita, jotka myös näyttävät uskomattoman houkuttelevilta että epäjumalistamasi Divas -linjoilta.
Luonnolliset menetelmät pitkien ripsien kasvattamiseksi
Jos puuvillapalloja ja spoolia hyödyntävät ripsien saamiseksi pitkään ja lepaaminen ei ole sinun juttusi, voit risiiniöljyn avulla saada luonnollisia pitkiä ripsiä ajan myötä. Vaadit tehdä lämmittää teelusikallinen risiiniöljyä ja mahdollistaa sen mahtavan avaruuslämpötilan. Kasta korvanpunaisten avustuksella öljyyn sekä hiero yläripsiä ja alariippuja; VAROITUS, että et kosketa silmämunaa. Pidä öljy ripsilläsi kaksikymmentä sekuntia ja pyydä silmät huolellisesti kylmällä lisääntyneellä vedellä. Tämä on tehtävä melkein joka päivä parhaiden vaikutusten löytämiseksi.
Lähde: Blogspot.com toivomme, että pidit tästä julkaisusta tarkalleen kuinka käyttää talon lääkkeitä saadaksesi pitkiä ripset ja samoin kuin kuinka suihkusi, jossa pidät puuvillapalloja, ja kosmetiikka voi auttaa sinua myös ripsien räpyttelyssä. Säveltä ja ymmärrämme ajatuksesi!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *