Uncategorized

Kuinka käyttää graafista teeä vahvalla värillä, kuten johtaja

Olen aina puhunut mielestäni graafisten teesien integroimisesta ulkonäköni. Graafiset paidat ovat fantastisia lisäämään hauskanpitoa katsomaan etenkin työpukujen muotoilua. Tämän päivän ulkoasua varten “Girl Boss” -tee lisää rento tunteen räätälöityyn ilmeeseen. Sääolosuhteiden lämpenemisen jälkeen pidän T-paitojen vaihtamisesta sekä puseroista, joissa on tavallisia teitä tai graafisia teitä. Yksi asia, josta on tarkoitus olla tietoinen graafisten teiden muotoilussa työhön, on varmistaa, että grafiikat ovat sopivia.
Toinen menetelmä mausteta työtapaasi tänä keväänä ja kesäaika on värillisten housujen käyttäminen. Kirkkaat ja vahvat värit ovat fantastisia lisäyksiä keväälle sekä kesäaikaiset vaatekaapit. Yhdistämällä kirkkaat ja pastellivärit työhön saa sinut seisomaan tällä kaudella. Vaikka vahvat värit ovat fantastisia töihin, et halua, että pukeutumasi on ylivoimainen. Minulle paras tapa integroida kirkkaat värit työhön ilman ylenmääräistä on pariliitos neutraaleihin tai hienoihin väreihin. Tämän ilmeen avulla lisäsin neutraalin bleiserin, joka auttaa värin säätämistä. Suoritin ilmeen leopardipumppuilla, jotka täydentävät sekä bleiseriä että laukkua.
Mitä minulla on:
Housut: Täällä, kuten nämä/täällä, paljon enemmän täällä
Tee: Täällä, kuten tämä täällä; Paljon enemmän graafisia paidoja täällä
Blazer: Täällä (nykyinen kausi), kokeile tätä täällä/täällä
Korkokengät: Täällä, kuten tämä, budjettisuunnitelmaystävällinen täällä/täällä/täällä
Kate Spade -pussi (c/o myynnissä täällä), paljon enemmän täällä
Osta ulkonäköni

< - JavaScript on tällä hetkellä poistettu käytöstä tässä selaimessa. Aktivoi se uudelleen tämän sisällön tarkastelemiseksi. Voit myös nauttia: Yksinkertainen mutta tyylikäs tapa käyttää väriä… Kuinka elvyttää työpuku tämä ... Monet halusivat kesäaikaisen pukujen kulumisen jälkeen… Vaatekaapin perusteet, joita vaaditaan nyt Tutustu tietämään. Ilmoitus sähköpostiosoitteesi kanssa saadaksesi uutisia sekä päivityksiä. aivan etunimi aivan etunimi aivan etunimi aivan etunimi Sukunimi Sukunimi Sukunimi Sukunimi sähköpostiosoite sähköpostiosoite sähköpostiosoite sähköpostiosoite Tilata Kiitos sinulle tilaamisesta!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *