Uncategorized

Viikon taiteilija – Tee -paidat ja Gaunty

Gaunty -nimen tatuointityylit ovat Colin Gauntlett ja hän on erittäin joustava taiteilija, joka on tarkistanut kaikenlaisia ​​taiteita vuosien varrella. Globetrotting -menetelmänsä ansiosta hän suuntasi Internetin käyttämään 2D -tyyppiseen taidetyyppiin, kun hän on yleisesti kokeillut 3D -versiota.
Hänen tyylinsä on erilainen kuin tatuointityylit 80 -luvun elinvoimaisiin muodoihin kosketuksella, jos hänen luonteensa tietysti. Hänellä on ollut erinomaisia ​​kumppanuuksia bändien kanssa, kuten kaikkien amerikkalaisten hylkinnät, AJ Rafael tai Business, kuten 8 -bittinen zombi, kuuma aihe, Miles to Go, Woot Tee -paita sekä palvelun sivustot, kuten DesignByHumans, Go Merch, Loviu, Ript, Tileed kuten kuin monet muut.
Hänen tyylinsä on nopeasti tunnistettava, löytäen motivaatiota missä tahansa luonnossa, muissa kuvittajissa tai veistoksessa. Hänen mieluummin väline työlle on edelleen 2D. Hän toteaa, että hän todella nauttii Boliviasta, jossa hän asuu tällä hetkellä samoin kuin kaikkialla läsnä ollessa dribbleissä, mintuneissa ja portfolio -sivustoissa, kuten Behance, Society6 tai Foalio.
Viikon taiteilija – Tee -paidat sekä tatuointityylit Gauntyltä!

0/5 (0 arvostelua)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *