Clothing Accessories

PREESALE: Society6 Backpacks

nyt saatavilla yhteiskunta6 reput
Paransin DesignByHumans -ohjelmaa uusimpaan lisäykseen tuotevalikoimaan, mikä osoitti yllätykseni totuudelle, että mikään muu valtava tulostus kysyntäsivustolla ei ollut vielä tuonut reppuja.
Asiat ovat muuttuneet hiukan ottaen huomioon viime viikolla.
Society6 on kiinni nopeasti ja tekee tällä hetkellä ennakkotilauksia omille reppuilleen, tietysti tulosteiden ympärillä.

Sivustolla on lukemattomia kuvittajien kauppoja, joiden materiaali on paljon taiteellisempaa, paljon enemmän abstraktista ja vähemmän popkulttuurista ja teollisuusteemoista. Jotkut saattavat morisoida, että heillä on joitain kalliita tuotteita, mutta toiset vastaavat sitä laadun tukemisen erimielisyyksillä.
Ilmoitan, että sinulla voi olla sekä alkuperäinen painatus että et viettää omaisuutta. Se on siitä lähtien, kun yhteiskunta6 heittää rutiininomaisesti myyntiä ja kuponkikoodeja. Puhuessaan heillä on myyntiä puhumme: Voit saada 20%: n alennusta + ilmaisesta lähetyksestä riippumatta koodin perjantai -levyjen hyödyntämisestä. Tajuatko mitä ajan takaa?

Reppujen osalta tässä on tekniset tiedot:
Muotoiltu kehrätystä poly -sitkeydestä ja korkeasta tulostusta laadusta
Pehmustettu nylon takaisin sekä pohja ylimääräistä pehmeyttä ja lujuutta varten
Kaksinkertainen musta vetoketjullinen kotelo tuottaa yksinkertaisen pääsyn
Säädettävät kantohihnat
Tilava etutasku
15 ”kannettavan tietokoneen tasku
Yksi unisex -koko: 17,75 ”(h) x 12,25” (w) x 5,75 ”(d)

Se on aluksi perinteinen tyylinen reppu. Kuvittelen, että ne monipuolistuvat ajoissa. Society6-tiimi työskentelee Photoshop/Illustrator -mallitietojen parissa auttaakseen taiteilijoita räätälöinnissä, varmistaakseen, että sekä luojat että asiakkaat ovat iloisia ja kykenevät nauttimaan hyvin muotoiltuun, ainutlaatuiseen tuotteeseen mahdollisimman pian.

0/5 (0 arvostelua)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *