Clothing Accessories

Maailmanlaajuinen UTGP -kilpailu: Tuota Nintendo Tee -paitotyyli 10 000 dollarilla!

UTGP 2017: Nintendo Tee -paitotyylikilpailu, jonka arvo on 10 000 dollaria
Japanilainen videopelien jättiläinen Nintendo ryhtyi Tee -paidan tuotemerkin kanssa Uniqloon tuodaksesi sinulle maailman suurimman teepaitotyylisen kilpailun. Uniqlo ymmärretään esittelevän maailmanlaajuista kilpailua vuodesta 2011 lähtien monenlaisilla teemoilla, kuten Tähtien sota, Pixar, Rock Bands ja muut.
Tänä vuonna tyyli on Nintendo sekä teepaitojen suunnittelijat ympäri maailmaa (ammattilaiset ja amatöörit) riippumatta iästä, kansallisuudesta, sukupuolesta tai kaikenlaisesta muusta kuulumisesta voi lisätä sisäänkäyntinsä mahdollisuudesta voittaa valtavan 10 dollarin palkinto Pues! Toista palkintoa ei myöskään pidä pitää itsestäänselvyytenä: 3000 dollaria, kun taas General Awards on 500 dollaria. Sekä pääpalkinto että toisen palkinnon voittajat kutsutaan viralliseen palkintotilaisuuteen, jossa he tyydyttävät Shigeru Miyamoton!
Voit hyödyntää minkä tahansa tyyppisiä hahmoja, jotka esiintyvät pelisarjojen mukaisesti: ”Super Mario -sarja, Zelda -sarja, The Pokémon -sarja, The Animal Crossing -sarja, Star Fox -sarja, The Pikmin -sarja, The Metroid Series, Kirby -sarja, The Donkey Kong -sarja, sekä Splatoon.
Koko valikoima tietoja lähetysprosessista, tyylimateriaalista ja muista tekijänoikeusrajoituksista on määritetty Q & A -osiossa, sivustolla.
Kun otetaan huomioon Pokemon GO -sovelluksen esittelyä seurannut hulluus, videopelien valtakunnasta odotettiin olevan jotain. Tee -paitotyyli -tyyliin ymmärretään myös sen affiniteetin popkulttuurihahmoihin, erityisesti perinteisiin videopeleihin.
Ja kilpailu on entistä houkuttelevampaa, koska ensisijaisesta kaverista, joka arvioi tyylejä – kukaan muu kuin ylempi toimitusjohtaja ja innovatiivinen stipendiaatti Nintendo, Shigeru Miyamoto itse.
Muista lähettää sisäänkäynnit 1. elokuuta 2016 mennessä! Valitut voittajat tulostetaan kevään 2017 kaudelle.

0/5 (0 arvostelua)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *