Uncategorized

Viikon suunnittelija – Alisa eli Mikibith Art

ei koskaan niin paljon akvarellisuunnittelu
Vesiväri näyttää olevan ikäinen malli, jonka voit nähdä kaikkialla tyyliliiketoiminnassa. On hienovarainen, ettei kiinnostusta ottamatta pois keskuselementtiä, riippumatta siitä, että se riittää tarjoamaan kaivatun tekstuurin, jota käytetään suunnittelun osien korostamiseen. Asiakkaat ja kuvittajat näyttävät pitävän siitä niin paljon, että verkossa on lukemattomia tuotteita. Menetelmä on kuitenkin paljon haastavampaa kuin miltä näyttää, jotta jotain vaikuttavat epämiellyttävältä, mutta koskemattomalta täsmälleen samaan aikaan tarvitsee pikemminkin kokemusta. Alisa eli Mikibithart innovatiivisilla markkinoilla on yksi sellainen omistautunut kuvittaja, joka tuottaa eläinten, hahmojen, luonnon näkökohtien ja rakenteiden lumoavan maailman, jotka näyttävät löytävän suoraan sadun. Hän istui kanssamme haastatteluun ja kertoi meille lisää tästä mielenkiintoisesta taitostaan.
OANA: Kerro meille lisää taiteestasi ja tyylitaustastasi. Mikä sai sinut päätymään suunnittelijaksi?
Alisa: Olen aina selannut todellisia konsepteja ja suuntauksia, mutta mieluisin on akvarellimenetelmä, jota käytin vuodesta 2008, kun tuotin ensimmäisen akvarellikokoelmani ‘makro liljat’, ja siitä lähtien en voi lopettaa työskentelyä Aquarellen kanssa. Mielelläni ovat kukka -teemat, ihmiset, hauska eläimet ja luonnolliset värit. Tykkään sekoittaa tyylejä, hyödyntää vintage -elementtejä, grunge -rakenteita sekä saumattomia kuvioita. Olen kattava taiteilija?

Ymmärsin aina, että työskentelen vain taiteeni kanssa, piirtäen jotain upeaa kaikille, jotka vaativat suunnitteluni … samoin kuin nyt on fantastinen aika, jolloin jokaisella taiteilijalla on niin mahtavia työkaluja, kuten digitaaliset softwares. Päädyin suunnittelijaksi nautinnosta ja löysin yleisöni.
OANA: Kuinka tai milloin aloitit kuvata asiantuntijatasolla?
Alisa: Uskon, että se oli aika, jolloin löysin tyylini, mutta se oli pitkän kokemukseni tulostamistyylistä asiakkaille.
OANA: Mistä motivaatio tulee?
Alisa: Mistä tahansa ympärilläni. Olen valtava koko maailman että luonnon fani … minä vain verkossa ja työpaikat tuotetaan päässäni, katson vain lehtien sekä kukien, eläinten ja taivaan värejä? Toki, uskon aina tyyliä, koska kaiken digitaalisen taiteen ensinnäkin on oltava teollisuuden suuntauksissa.
OANA: Kuinka selität tyylisi?
Alisa: «Rakkaudella tehty»

Oana: Mitä työkaluja käytät? Menetkö 100% digitaaliseksi vai onko mukana paperia?
Alisa: 80% kuvani on vedetty käsin skannattujen ja transformoitujen digitaalisen tyylin, kuten PNG: n tai PSD: n, sen jälkeen. Muut 20% on valokuvaus samoin kuin digitaaliset piirtämät tai kollaasit.
OANA: Onko jotain, jota estät erityisesti hyödyntämisen kuvituksissasi?
Alisa: En pidä vuodenaikojen lomateemoista.
OANA: Mikä oli vaikein työ/kuva, jonka kanssa olet koskaan työskennellyt?
Alisa: Minulle kaikki piirrokseni eivät ole kovia, koska pidän työstäni!

OANA: Can you name a few of your preferred styles as well as why?(personal or from other designers)
ALISA: There are so many awesome jobs from other artists ! I believe that all people around are fantastic masters! however some names that pop in my head are Cruzine Design, used Out Media Co.
OANA: any type of graphic designers you admire?
ALISA: Lisa Glanz !
OANA: any type of words of advice for anyone just starting out as an illustrator/graphic designer?
ALISA: never stop as well as never look at others, believe in yourself as well as work, work, work !

0/5 (0 arvostelua)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *