Clothing Accessories

Rajoitettu työmatka

ampui Rebecca Dale

Hattu: J. Team (kuten myös tässä värissä; samanlainen täällä ja enemmän alla) | Takki: Club Monaco (loppuunmyyty verkossa, mutta jota silti tarjotaan myymälöissä; kuten tämä kevään rajattu versio) | Paita: Brooks -sisarukset | Housut: Banaanin tasavalta | Kengät: Kate Spade (vanha kuitenkin samanlainen täällä, täällä ja muuta alla) | Vyö: Banaanin tasavalta (samanlainen täällä ja täällä) | Kaulakoru: Ruby Kats | Rings: Gorjana | Puola: Essie (A-luettelo)

● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

Vaikka et todennäköisesti urheile baseball -lippia toimistossa, se voi ehdottomasti olla fantastinen tapa pitää hiukset tarkastamassa ja rohkaisee näkökohtia työmatkan aikana. Koska siitä on kyse – toiminnallisuus. Tällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, kuinka tyylikäs ja maukas niin monet heistä ovat (katso alla). Jep. Vain 100 prosenttia sokea käytännöllisyys täällä.

(Mutta vakavasti tarkalleen kuinka adorbs ne ovat?)

(En pidä itseäni vain “adorbien säveltämiseen”.)

Onnellinen maanantai!

P.S. Jos et ole mennyt Longchamp -lahjaan … no, vaadit korjaamaan sen heti. Longchampin ikonisen Le Pliage -kisan 20. vuosipäivän kunniaksi annan yhden näistä kauneuksista kolmelle onnekkaaseen lukijalle. Sisäänpääsy on typerästi helppoa. Katso lisätietoja alla!

Osta viesti:

Longchamp Le Pliage kantaa tien sääntöjä:

Alla olevan Rafflecopter -widgetin avulla voit siirtyä nimesi arpajaiseen jopa kuusi kertaa tekemällä minkä tahansa tyyppisiä seuraavia: (1) noudattaa TCC: tä Instagramissa; (2) seuraa TCC: tä Facebookissa; (3) seuraa TCC: tä Twitterissä; (4) seuraa TCC: tä Pinterestissä; (5) seuraa TCC: tä Bloglovinissa; ja/tai (6) twiitti lahjasta.

Lahja päättyy klo 17.00 EDT torstaina 27. maaliskuuta 2014.

Kolme voittajaa valitaan satunnaisesti karsinnasta sisäänkäynnistä Rafflecopterilla.

Jokainen mestari saa Longchamp Le Pliage Big -kannan valitsemansa väriin.

Voittajille ilmoitetaan 48 tunnin sisällä.

Rafflecopter -lahja

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *