Clothing Accessories

Kuinka tyylikäs: Tribal -painettu hame

Tribal -painettu hame on aina rakastettu. Motive, jolla on kiireinen ja elinvoimainen hauska ja ilmeikäs, joka tarjoaa käsityksen naisille. Vaikka tämä malli on tyytyväinen “tungosta”, tämä malli on niin houkutteleva vaatteiden etnisen ja erityisen käsityksen vuoksi aina heimojen painotuotteita varmistaakseen, että se on muotivaihtoehto vuonna 2014.

Heimo löydetään usein Turkista, Persiasta, Pohjois -Afrikasta, Afganistanista, Pakistanista ja Kiinasta. Monissa maissa on paljon merkityksiä, että heimojen painotuotteet ovat myös merkki elämän harmoniasta, kuten syntymä, avioliitto, hengellisyys, onnellisuus, rakkaus, kuolema, seisovat yhtä paljon kuin sosiaalinen asema.

Joten entä jos heimojen painatus muotiin?

Tällä kertaa jaamme tarkalleen, kuinka tyylikäs heimojen painotalon kanssa. Tarkalleen kuinka sekoittaa ja sovittaa ne pienet heimohame muiden asun kanssa. Jotkut Pinterestistä löydetyt muotiblogikirjoittajat ovat jakaneet paljon menetelmää tyylikkäästi näiden asioiden kanssa. Tribalilla on neutraaleja aksentteja muotiin. Voimme lisätä nopeasti uuden pukeutumisen ja sovittaa heidän kanssaan.

Älä muista valita ihanteellisia lisävarusteita. Voit valita normaalin intialaisen lisävarusteen, joka tekee sinusta näyttämään paremmalta. Tai jos haluat valita lisävarusteita, jotka ovat normaalit muut maat, ovat myös hienoja, kuten riipukset ja korvakorut Dreamcatcher Feather Intian tyyli, kiinalainen tyyli Jade-riipus, huivityylinen uskomattoman kirkkaat afrikkalaiset värit tai moniväriset vyöt Tiibetin.

Jos käytät pientä heimohametta, voit sekoittaa ja sovittaa tavanomaisen yläosan. Voit myös käyttää takkia tai bleiseriä, joissa on neutraalit värit, kuten musta, beige, ruskea, harmaa tai sininen farku. Voit myös sekoittaa ja sovittaa tavallisen väriliivin, jos puku tai vaatteet, joissa on pitkät hihat tai ¾.

Vaatteet heimojen teemoilla olisivat erittäin sopivia, jos hyödyntäisivät asusteita, jotka haisevat sekä etnisiä. Voit sekoittaa ja sovittaa viljan pituuden riipushelmien kanssa, jotka voivat myös käyttää korvakoruja, kuten etnisten helmien tai höyhenten tyyliä. Voit myös käyttää suurta rannekorua jade- tai puuta etnisillä aiheilla. Jos et pidä korujen käytöstä, voit myös korvata myös heimokuvioisella pashminalla tai huivilla. Voit myös sekoittaa ja sovittaa hameita heimojen teemoja tavallisella ruskealla vyöllä, joka parantaa ulkonäköäsi.

Katso myös

Korut, kauppa ja tyyli, kesäaika
Nämä premium -äänikuviotyylit yhteensä kesällä

Ehkä alla oleva ulkonäkö noudattaa selaasi, kuinka käyttää pientä heimojen painoshametta.

. –

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *