Uncategorized

Syyskuun 2016 parhaat kauneustuotteet

On aika pitää suosikki rantasumut ja trooppiset vartaloemulaatiot kaapissasi, koska syksy on täällä. Viileämmän kauden aikana sinun on varastoitava tuore meikki kosteuttavissa kasvoseerumissa ja marjavarjoissa. Loppujen lopuksi meidän on jätettävä hyvästit myös kosteudelle.
[Lue myös: Kauneustuotteet, joita sinun ei pitäisi koskaan jakaa!]

Syyskuun kuukauden viimeisimmät kauneustuotteet
Joten rakkaat, olen pyöristänyt joitain ihonhoidon, hiustenhoitoa ja meikkiä, joka käynnistetään syyskuussa, mikä lähtee kaikki tekemään sinusta tämän vuosisadan nukke. Aloitammeko parhaat kauneustuotteet?
Mac Cosmetics X Taraji Matte huulipuna Strip Me Down
Aika huijata, kun Mac Cosmetics ilmoitti yhteistyöstä Taraji P. Hensonin kanssa. Miksi niin siksi, että Vissel Kobe Paita Tarajin nimekakokoelma koostuu Matte Beige -huulipunasta, joka näyttää upealta lämpimästä ihonväristä.
[Lue myös: parhaat meikkitike]

Lähde: WordPress.comoribe Gold Lust Dry Shampoo
Tässä uudessa viimeisimmissä kauneustuotteissa on ainesosia, jotka kutittavat aistejasi. Vesimeloni, licee, Edelweiss -kukkauute ja mysky kukka -allekirjoitus tuoksu jättävät hiusjuuret tilavuuteen aiheuttamatta tarttuvuutta.
Lähde: Esteticamagazine.coml’oréal Pariisin ikä Perfect Golden Age Rich uudelleen OGC Nice Paita tiheys yövoide
Ohut ja krepey-näköinen iho odotetaan saapuessasi kaksikymppisenä, kun kehosi alkaa tuottaa vähemmän kalsiumia.

New Age Perfect Golden Age on L’Oréalin paras lahja heidän yövoideellaan, Ecuadorin Jalkapallomaajoukkue Paita joka on erityisesti muotoiltu uus-kalsiumilla, joka vahvistaa ja korjaa ihon pintaa nukkumisen aikana.
Lähde: beautycrew.com.auelizabeth arden kaunis väri rohkea valaiseva nestemäinen korostus
Tämä uusi meikkituotteet ovat nestemäistä kultavalaisinta, joka tuntuu viileältä iholla. Lisää se ostoskoriin saadaksesi silmäsi ja posket.

Lähde: Elizabetharden.co.ukdermalogica fyto täydentää öljyä
Kevyt ja nopeasti absorboiva, dermalogica-fyto täydentää öljyä antaa sinulle vakavan kosteuden ja ikääntymisen estämisen edut Camellian, chia-siementen ja tamanu-öljyjen ainesosilla. Ja huomaa, että he eivät jätä rasvaisia jäännöksiä kasvoillesi. Levitä se ihosi, kun tulet ulos suihkustasi ja näet kasvosi tuntuvan super duper hydratoitua.
Lähde: YouTube.comsigma kauneusleitos ja strobing Brush Set
Yksi parhaimmista tämän vuoden syyskuussa lanseerattuista kauneustuotteista Sigma Beauty Baking and Stroping Brush -sarja voidaan helposti luokitella harjojen tulevaisuudeksi.

[Lue myös: Heinäkuussa lanseerattu kauneustuotteet, joita rakastat]
Lähde: buro247.med.j.v. Miaray maalaa väärät ripset äänenvoimakkuuden ripsien ripsiväri
Tämän uuden ripsivärin kauneus, joka on saatavana myöhemmin tässä kuussa, että se tekee ripsistä niin kauan, että näet ne silmien kulmista. No, D.J.V. Miaray maalaa väärät ripset Volume Lash -ripsiväri käyttää erityisiä polymeerejä jokaisen ripsen peittämiseen kalvossa, joka ei rypisty eikä väärentäviä. Tämä auttaa tarjoamaan erittäin kiiltävän viimeistelyn. Koska äänenvoimakkuuden ripsiväri ei ole tahmea, voit nukkua sen kanssa.
Lähde: Popsugar-Assetts.comhonest kauneus hydratoituneen kosteuden maidon jättämisen hoitoaine
Rehellinen asia tässä parhaissa kauneustuotteissa on se, että se antaa sinulle yhdistelmän parhaiten tuottavan Detanglerin ja hiusten silkkihoidosta. Spritz vain hiusten läpi saadaksesi aallon ja äänenvoimakkuuden, johon silmäsi oli. Lisäksi se tekee hiuksista pehmeämmät ja sileämmät.
Lähde: BeautyFashionfragance.comtata Harper valaisevat kosteusvoidetta
Kun haluat ohittaa meikin tai tehdä pohjasta valoisampaa, peitä kasvosi Tata Harper valaisevan kosteusvoiteen kanssa. Tässä uudessa meikkituotteessa on timanttipöly, joka antaa sille hohtavan tunnelman.
Lähde: Tataharpersincare.comso, mihin parhaimmista kauneustuotteista sinulla on hots? Kerro meille kommenteissa viimeisimmät kauneustuotteet, jotka haluat olla ensimmäinen tarttuva.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *