Clothing Accessories

10 tyylikäs Saree -tyyli Durga Puja 2015 – paljasta jumalattaret sinussa

neljä päivää vuodessa, Saptami, Shatami, Navam ja Dashami – suositun festivaalin neljä pääaikaa Durgothav, Dussehra tai Durga puja, Juhlia pomppia sekä iloa, glee- että erittäin tyylikkäitä muotoja, uskotko, että emme haluaisi paistaa kuten Paro tai PhulsHi, kun taas shenaniganit ja hulluja väkijoukkoja Walesin Jalkapallomaajoukkue Paita pyyhkäisevät jokaisen nurkan sekä kaupungin nurkan ? Durga Puja rituaaliensa sekä perinteiden lisäksi esittävät FC Tokyo Paita muodin ylenmääräistä tavanomaisia ​​kosketuksia, samoin kuin puuvillasareset ovat visuaalinen herkkumuotoilulla ympäri kaupunkia ja kansakuntaa hemmotellakseen. Bengali -puuvillaseesejä ei tarvitse olla. Hävennys sekä kiiltävä, mutta silti he antavat hienostuneen lausunnon.
[Lue myös: Durga puja syksyn asut ideat]

Näyttäkäämme sinulle kymmenen mahtavaa saree -tyyliä ja tyylejä etsiä inspiraatiota tästä juhlakaudesta!
Bong Diva Shraddha Das näyttää meille tarkalleen kuinka osapuolille pukeutuu
Juhlia olisi runsaasti ylenpalttista, samoin kuin sinun täytyy kutsua yhteen tai useampaan, pukeutuminen tällä kertaa tyylikkäässä bengali -sareessa on pakollinen. Shraddha Das täällä on musta sekä kullan reunalla oleva saree.
Lähde: Breezemasti.comgeorgette Bhashanissa
Baging Adieua jumalatarlle ja pyytäen häntä siunaamaan kaupunkia ja sen asukkaita, Gangan vedet toivottavat tervetulleeksi vuorten lapsiinsa sen ebbsissä että Tanskan Jalkapallomaajoukkue Paita aaltoissa. Tyyli sareesi Durga Pujalle tummissa bluesissa tai kuninkaallisissa purppureissa, Georgette koskettaa, kun Bhashan (upotus) on päällä!

Lähde: Pinterest.com -tulostettu sarees päivälle
Durga Puja vie meidät kaikki ateriaan sekä vähän hauskan aikaa Shamianan niin värikkäästi leviämisen alla. Siksi kukkakuviot ja tyylikkäät tyylit puuvillalla bangladeshissa vaikuttavat sareesit ovat siis käyttää!
Lähde: Priyo.comContinue Reading Har -saree -tyylejä varten Durga Pujalle.

Dhanekali kudonta päivärituaaleille
Päivän bling on niin passé, mutta puuvilla bengali -sareesissa oleva dhanekali kudonta ovat ikääntymättömiä luomuksia sekä ihailemaan. Byloomin kehitys kevyillä kudoilla, pikemminkin kaukana perinteisistä painavista versioista, kuten nähdään, tekee puutosta materiaalin niin miellyttävän nukkunut!
Lähde: Pinterest.com
Ilmoitukset Aartisille ja Anjalille on tehty, samoin kuin sen aika, jonka naiset ovat parvia ja rukoilla. Vaikka jumalatar kunnioitetaan ja vedotaan, tuo esiin Diva -jumalatar tyylillä sekä äärimmäisen minimaalinen armo puuvilla Bengalin tangossa – mikään ei puhu paljon enemmän bengali -kosketusta täällä!

Lähde: Pinterest.comlemon koskettaa Saptami Anjali
Kun kokoontuessaan kulttuuritoimintoihin ja hauskaa on normaali jokainen Durga Puja, pukeutuminen raskaisiin koristeisiin ja säteilyihin, jotka säteilevät, on hienointa yötä. Voisimmeko päiväksi ehdottaa nojaamista suositussa Dhakai Bangal Cotton -saree -sareessa olennaisen Bong Touchin suhteen!
[SC: Mediad]

Lähde: Pinterest.combengalin käsinhoito Hazarbuti
Toinen ilta ystävien kanssa sekä pandaalivierailut sekä hyppäävät piikit eivät lakkaa. Pukeutuu kuin jumalatar kävelyllä, tyylikkäiden, mutta perus- ja erittäin tyylikkäästi verhottujen Bengalin käsinhalomien hazarbuti -sareen kanssa Dashamissa!
Lähde: Pinterest.com on hauskoja naisia, jotka gorgoivat katuruokaa, Kati Rolls ja Rosogullas sekä käyttää parhaimpia puuvillasareita, joilla on äärimmäisellä tyylillä ja armossa! Tuo esiin muodin jumalatar, kun taas äiti jumalatar tulee tarkistamaan tämän vuoden 2015 !!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *