Uncategorized

Näin on tarkalleen, miten saada Kim Kardashian silmät kolmeen helpoon vaiheeseen

rakastamaan häntä tai vihaa häntä, ei voida kiistää sitä tosiasiaa, että Hollywoodin kuumassa äidissä on valtava fani. Hiuksista vaatteisiin ja erittäin seksikkäisiin meikkityyleihin, etenkin hänen silmämeikkiinsä, kaikki haluavat seurata diivaa ja oppia häneltä. Tänään kerromme sinulle lisää siitä, kuinka saada Kim Kardashian silmät, ja kolmessa helpossa vaiheessa, mikä tekee meille helpon jäljitellä Bayern Munich Paita hänen ulkonäköään. Lue ja ole tietoinen, kun näytämme sinulle kuinka saada Kim Kardashianin silmät!
[Lue myös: Kim Kardashian Hairstyles -muutos]

Kim Kim Kardashian Smokey Eye -meikin saamiseksi kolme helppoa vaihetta
Jos olet aina halunnut Kimin ulkoasua ja halunnut jäljitellä kuuluisaa Kim Kardashian Smokey -ilmää, tuomme sinulle kolme erittäin helppoa vaihetta työskennellä. Katso ja opi lisää!
1. Nosta oikea perussäätiö ja peitevoide
Aluksi sinulla on oltava oikea perusta ja peitevoide. Katso takaisin peite- Punainen peitevoide vihreille ongelmille, keltainen ja oranssi piilottaa tummat ympyrät jne.; Peitevoide on valittava huolellisesti ja käytettävä tai muuten ulkonäkö, jota haluat saada, ei tule läpi. Kun perusta (lähinnä ihon sävyä) on levitetty kasvojen ja kaulan yli, ota kostea sieni ja sekoita se ihoon. Käytä nyt silmäluomien iholla olevaa pohjamaalia sen valmistamiseen. Maineikkaan yrityksen pohjamaali ei salli väriä tahrattaessa tai kulua kansiilta. Ja kuten tiedetään, oikea peitevoide auttaa valmistamaan silmät ja naamioi myös silmien alla löydetyt bagginess.
Lähde: Paradisebeaute.com2. Mustan sijasta, leikkiä värillä
Useimmissa tapauksissa, kun ajattelemme Kimin savuisia silmiä, ajattelemme harmaita, ruskeita ja mustia kansien värittämiseksi. Voit voittaa stereotypiat täällä ja pelata kevyellä tai neutraalilla lämpimillä sävyvärillä täällä. Tarkista väripyöräpylväät tietääksesi, mitkä värit kohtelevat toisiaan lämpimällä sävyalueella, ja tee sitten valinta sopusoinnussa myös mitä käytät. Tavoitteena on, että kolmen sävyn sileä gradientti on yksi sävy- esimerkiksi vaalean violetti sisäkulmasta silmien keskiosaan, kohtalainen tumman violetti keskiosasta osasta silmien ulompaan rypistykseen ja Tumma ulkoisesta rypistyksestä silmäluomen ulkopuolelle. Ota applikaattoriharja ja sekoita ne varovasti sisään.

[Lue myös: Kim Kardashianin 5 meikkalaisuutta on vuotanut!]
Lähde: thesmallthingsblog.com3. Valmista ripset voluminisoivalla ripsivärillä
Kimillä on pitkät ripset, hän ei käytä vääriä tai ehkä, emme todellakaan tiedä, koska media sanoo Englannin Jalkapallomaajoukkue Paita paljon. Joten mitä voisit tehdä, on saada puuvillapallo valmis ja rullata ripsiväri PSV Eindhoven Paita -kelasi siihen, jolloin puuvillan kuidut voivat tarttua kelaan. Upota nyt kela ripsiväriputkeen ja lyö ripset varovasti. Kolme iskua yläosaan ja yksi pohjalle. Puuvillakuidut tarttuvat silmäripsiin, jotka luovat pituuden illuusion. Silmien tiukasti katsomme tummaa Kajal-kynää sisäkiilin linjoihin- vain yhden iskun. Lopuksi voit käyttää geeli- tai kakkuvuoria luomaan virheettömän siivekäs silmäluomen, joka tunnetaan kuuluisasti nimellä Kims Signature Liner!

Lähde: Addisonmagazine.com [SC: Mediad]
Kerro meille, kuinka pidit kolmesta helposta Kim Kardashian Smokey -silmävinkistä, ja jos haluat lisätä askeleen enemmän tai kertoa meille tapoistasi Smokey -silmissä, ehdotamme meille lähetetyn linjan tekevän tempun.

Lähde: Mirror.co.ukthe Seuraava vaihe, vaikka haluaisimme näyttää sinulle lisää ideoita muiden kuuluisuuksien Smokey Eye -oppaista! Pidä tarkkailua tässä tilassa!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *