Clothing Accessories

MacMillan -palkinto kuvalle 2017

MacMillan 2017 Picture Contest
Uskon, että lapsen tarinan tuominen elämään kuvan avulla on yksi haastavimmista asioista graafisen suunnittelijan elämässä tai kuvittajalla.
Juuri koska tarinat ovat naiivien lasten nuorelle mielelle, se ei tarkoita, että välttämättömien hetkien kuvitteleminen on helppoa. Päinvastoin. Olet vastuussa lasten muotoilusta ja muovaamisesta. Luultavasti stimuloi sitä niin pitkälle, että he auttavat heitä päätyivät innovatiiviseksi aikuiseksi.
Pidän mielessä lukuisia lapsuuteni kirjoja ja tarinoita piirustuksista lähtien. Muutama heistä jätti vahvan jäljen tarkalleen kuinka myöhemmin näin maailman, monet huomattavasti mitä halusin sen olevan. Kuvat näyttivät minulle asioita, joita sanat eivät onnistuneet. Tai mahdollisesti piilottaa.
Macmillanin lastenkirjojen tavoitteena on 32 vuoden ajan palkita kaikki ammattitaitoiset harjoittelijat, jotka käsittelevät sanoja ja tekstiä kokonaan, tarjoamalla unohtumattoman ja ainutlaatuisen esityksen tarinan olennaisista kohdista. MacMillan -palkinto 2017 on ihanteellinen mahdollisuus kuvittajille taidelaitoksessa hypätä aloittamaan asiantuntijoidensa.
Voittajia on kolme, ja pääpalkinto on 1000 puntaa, samoin kuin kaksi muuta 500 puntaa sekä 250 puntaa.
Voit tuottaa alkuperäisen tarinan tai sisällyttää tavanomaisten satujen tekstin. On kuitenkin välttämätöntä, että sitä ei voida tehdä tekijänoikeuksien alaisena. Erityisen tarkoituksenmukainen on koostumus. Monien kaikkien kuvan on oltava merkityksellisiä ja riittäviä tarinan ympäristön tekemiseen.
Virallisella sivulla tarjotaan vaatimuksista kattava kuvaus. Määräaika on 20. huhtikuuta.
Siksi, jos sinulla on pätevyys ja sinulla on innostusta kuvaan ja tarinankerrontaan, tämä kuvakilpailu on kultainen lippu!
Alla näet vuoden 2015 sekä vuoden 2016 voittajien teokset, Shu-ti Liao seikkailun kanssa yöllä ja Grace Suen Hipan ja etsinyt:
Seikkailijan melkein ja etsivät
0/5 (0 arvostelua)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *