Uncategorized

Mumford -vaatteet – Graafiselta suunnittelijalta Dan Mumfordilta

on kotoisin Lontoosta, taiteilija Dan Mumford on tuottanut fantastisen linjan, jolla on joukko upeita kuvia hänen työalueestaan ​​Studio 100: ssa, joka on kollektiivinen taiteilijoiden ryhmä, kuvittajat sekä graafisia suunnittelijoita. Mikä tässä on aivan fantastista? Dan Mumford käytti työskentelemään todella erinomaisten tuotemerkkien kanssa, kuten The Devil käyttää Pradaa, tuo minulle horisontin sekä Gallows. No, eikö se ole vain todella siistiä? Uskomme, että se on, samoin kuin uskomme, että Dan Mumford on ylimääräinen lahjakas. samoin kuin hänellä on myös valtava ja välttämätön asiakasluettelo, kuten aiemmin totesimme. Hän käsitteli suuria liiketoimintaa, kuten Nike ja Adidas. Ymmärretty kannen vihollisen homesickin ja mustan Dahlia Murder T-paidan tekemisestä.
Mitä voit löytää Mumford Garments -kaupasta? No, mistä tahansa on löydettävä, kun se koskee teepaitoja, samoin kuin mitä asia koskee asiaa.
Hienoa mitä tahansa, mitä Dan on juuri julkaissut uuden kokoelmansa, nimeltään Seasons, juuri äskettäin sekä uskomme, että tämä on riittävä syy juhlia, parhaat kaverit?
Katso tämän graafisen suunnittelijan verkkosivusto:
Mumford -vaatteet.
Mumford ClothingMumford ClothingMumford ClothingMumford -vaatteet
0/5 (0 arvostelua)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *