Uncategorized

Teezus Clothing Kickstarter -työt graafisille teille

teezusvaatteet aloitettiin tämän vuoden toukokuussa sen jälkeen, kun omistaja Jeffery Cheung halusi tarjota jotain erityistä tänään löydetyille teepaitoille. Monet nykypäivän nimikamerkin liiketoiminnasta ovat siirtyneet taideteosten ja uskomattomien graafisten teiden tuottamisesta logo-eduuriin. Hän halusi tarjota uutta elämää Tee -paitosmarkkinoille integroimalla ainutlaatuiset taideteokset korkealaatuisiin tee -paitoihin pitäen kuitenkin kustannukset kohtuuhintaisina. Monien pitkien tuntien kuluttua piirtotaulusta syntyi Teezus -vaatteet.
Vaikka Teezus -vaatteet alkoivat vain pari vaikutti luonnoksiin, se on nyt päätynyt uudeksi elämäntapaksi. Teezus-vaatteet tuovat uuden kokemuksen tyypilliseen t-paitaan.
Tavoitteena on tehdä teepaitoja, jotka eivät ole vain kauniita, riippumatta siitä, kuinka mukava. Paidat on valmistettu 100% preshrunkista, pehmeästä puuvillasta ja musteemme ovat laadukkaita.
Teezus -vaatteet esiteltiin Kickstarterissa sekä se juoksee 12. lokakuuta.
Tässä Kickstarterissa on 10 erilaista tyyliä, joista valita. Jokainen paita on 20 dollaria rajoitetulle lukumäärälle tukijoille ja lähetetään ilmaiseksi missä tahansa Yhdysvalloissa. Kampanja tarjoaa samoin henkilökohtaiset pii-rannekkeet, henkilökohtaisen T-paidan tuottamisen valinnan, samoin kuin voit jopa tuottaa oman tyylisi Internet-myymälässä, joka avataan tammikuussa 2015. Siellä on miesten leikkaus, naisten leikkaus , samoin kuin kaikki t-paitot leikkaavat, samalla kun he pyrkivät laajentumaan V-kauloille, villapaitoille, huppareille, asusteille sekä enemmän värivaihteluita.

0/5 (0 arvostelua)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *