Uncategorized

Uusi Instagram -logo – yay vai ei?

reaktiot uuteen Instagram -logoon
Kaikki jännitteet, aggressio ja nöyryytys ovat kuolleet, jotta voimme rationaalisesti puhua siitä, mitä Instagram -logolle tapahtui sekä kaikki muut yrityksen sovellusten kuvakkeet. Lyhyesti sanottuna ihmiset eivät olleet niin tyytyväisiä uudelleensuunnittelusta, kun taas jotkut uskoivat, että sillä ei ole edes merkitystä. Tarkistin lukuisia kommentteja henkilöiltä, ​​jotka kieltäytyivät päivittämästä ostokseen pitääkseen vanhan logonsa mobiililaitteissaan.
Näyttää siltä, ​​että kaikki elävät kaltevuudet tekivät lopputuloksen kiireelliseltä, amatööriltä tai vanhalta koulusta.
Mutta onko se mitä yksinkertaista?
Katsotaanpa miksi ihmiset vihasivat sitä:
– Näyttää siltä, ​​että suunnittelijat käyttivät käytännössä koko väriyhdistelmää
– Litteä tyyli on kuviossa, mutta ei aina sopiva
– Kauhea kaltevuus on kaikkialla
– Sillä ei ole erillistä luonnetta
– Vanha sateenkaari oli ominainen ja uudet kirkkaat värit yrittävät sisällyttää yhteisön etujen monimuotoisuuden, mutta uusi versio ei ole samanlainen kuin vanha sateenkaari millä tahansa tavalla
– Lopputulos näyttää yleiseltä, samanlaiselta kuin muut kuvasovellukset

Joten aikaisempi retro-näköinen kamera, erittäin tunnistettavissa muiden teknologialogojen joukossa, korvattiin auringonlaskun värien (oranssi, keltainen, vaaleanpunainen, violetti) taustalla sekä kameran valkoisella ääriviivalla. Kuten yksi sanotaan: ”Ikään kuin videokamera murhataan, samoin kuin liitu vedettiin sen ruumiin ympärille. Murhattiin auringonlaskulla ”.
Toiset väittävät, että logo oli varmasti päivätty sekä rivien yksinkertaistamiseksi, tarjoamaan lukuisia yksityiskohtia sekä sen esittämiä rakenteita. Oli vain ajan kysymys, ennen kuin se antoi rakastetun kuvakkeen, koska käytämme pääasiassa sovellusta mobiililaitteissa ja kaikki nämä ihanat yksityiskohdat katoavat joka tapauksessa.
Ja aivan kuten kaikki erittäin korkean profiilin muutokset, ympärillä oli paljon suunnittelijavitsejä, samoin kuin tämä oli suosikkini:

Saatamme kaikki sopia päivityksen vaatimuksesta, mutta edes uuden tyylin kannattajat eivät ole varmoja siitä, että se kestää ajan testin. Tässä on se, mitä he toteavat, mikä tekee tästä logosta suuren siirron:
– Se tarjosi kuvakkeen skeuomorfisen tyylin astuakseen uuteen aikakauteen yksinkertaistamalla sitä
– Voimme silti tunnistaa Instagram -linssin yksinkertaistetussa valkoisessa ääriviivassa
– Logo on elinvoimainen ja elinvoimainen tylsän, vanhan sijasta
-Väri on aina ollut olennainen osa Instagramin viehätysvoimaa-usko suodattimia, samoin kuin uusi kromaattinen mittakaava on heijastus siitä energiasta
– Uusi tyyli on paljon yksinkertaisempi ja puhtaampi
Lisäksi yksittäisellä rajapinnalla on myös muutoksia paljon yksinkertaisempiin viivoihin, valkoisella yleisella taustalla, keskitytään kiinnostuksesi itse valokuviin tai videoihin. Tämä näyttää kuitenkin olevan kaikkien kuppi teetä, joten ei kiistä sitä.
Voi olla, että logokuvakkeiden hylkääminen tulee totuudesta, että sovellusta käyttävät pakkomielteisesti kaikki, mikä johtaa tuntemukseen, jota et voi päästää irti siitä helposti. as well as this occurs for all things we utilize so much, every day. Ehkä modifikaatio ei ole katastrofi, mutta vain asia siitä, että se hyödynnetään siihen. Koska emme todellakaan tarjoa sitä hyödyntämällä sitä vain, koska kirkkaat kaltevuudet häiritsevät sinua, eikö niin?
You can now response this rather rhetorical concern because it has been a month because the change. If you dislike the redesign, did you stop utilizing the app or even decrease the time spent on it?
My assumption is no.
Here is the promotion video showing the process behind the redesign:

And right here is what the public saw:
Video Playerhttp://blog.tshirt-factory.com/wp-content/uploads/OblongRigidGhostshrimp.webm

00:00
00:00
00:10

Niin mitä mieltä olet? Yay or nay for the new logo as well as exactly how do modifications like these impact big, recognized (tech) brands such as Instagram?

0/5 (0 arvostelua)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *