Uncategorized

Lisävaruste muotivaatteesi tuoretta uuden tyylisen jakamisen

Accessorisoi muotivaatteet, joissa on huivit tuoreen uuden tyylin jakamiseen
10.4.2016, lähettänyt Alanic Global
Joten oletko se, joka vihaa mennä korvarenkaille ja kaulakoruille, mutta haluaa silti ottaa tyylimallasi ylös lovi? Koko pukeutumisen peittämisestä on nyt tullut helppoa vain yhdellä lisäyksellä, huivilla. Olipa kyse sitten vuodenajasta, syksystä, syksystä tai keväästä, huivit ovat täydellisiä lisävarusteita yksinkertaisen asun ottamiseksi johonkin erittäin älykkäälle ja tyylikkääseen. Verra se kaulasi ympärille tai hiusnauhana, kuten retro -muoti -asenteena, heillä on paljon hauskaa, ja olkoon se laiha tai ylimitoitettu neulottu huivi, vaihtoehdoista ei ole puutetta kokeilla .
Kun johtavat naisten muotivaatteiden valmistajat valmistelevat tuoreita uusia vaatetuotteita joka kausi, tyylin ystävät saavat myös sekoituksen vaihtoehdoista kokeilemaan muotilausuntaansa.

Tässä on joitain tyyliideoita, jotka on koottu auttamaan sinua pukeutumisen muotoilun oikeassa kulmassa huiviin.
Retro -bash
Globaali muotipaikka on jälleen taipuvainen retro -tyyliin, ja naiset eivät ehdottomasti jätä mitään mahdollisuutta olla omistamatta tätä. Huiviin retro -ilmeen saaminen tulee helpommaksi ja vaivatonta, ja myös stylistit ovat osoittaneet. Retro -yhtyeiden osalta siirry hihaton paita ja käytä sitä solmulla esittelemään keskimmäistäsi, joka on yhdessä leveät farkut tai palazzo. Yhdistä tämä etsivät painettuun hiuksiin sidottuun vastakkaiseen väriin 90 -luvun tunteeseen!
Hihnan käsitys
Kokeile yksinkertaista teeä denimillä hyvin erilaisesta ja ainutlaatuisesta huivista ja käytä vyötä vatsassa. Kiinnitä painetun silkkihuivi vyön alle heijastamaan erittäin epämääräistä, mutta epämiellyttävää siluettia. Tämä voi tehdä sinusta lopullisen trendsetin ystävien keskuudessa missä tahansa syy -retkellä.
Keula
Selkeille yksivärisillä mekoilla voit lisätä glam -efektin koko ilmeeseen vastaavalla tai vastakkaisella huivilla, jota käytetään kaulan ympärillä, sidottuna kuin keula sivussa. Tämä kaksinkertaistaa Style-O-metrin ja lisää paljon viehätysvoimaa muuten yksinkertaiseen siluettisi.

Maxi -mekko shenaniganit
Onko sinulla Sprinted Maxi -mekko, jota aiot käyttää yöllä risteilyjuhlia varten? Voit helposti lisätä jotain erityistä hienolla tekijällä tavallisella huivilla, joka on valmistettu paksusta kankaasta, ja lisätä myös koko suhteen tilavuutta ja kelluvuutta.
Ylisuuret ruudut talvella
Kun neutraalit varjostetut takit ja villapaitot talvella, entä flanelli ruudullinen ylisuuri huivi, joka lisää paljon lämpöä ja viihtyisyyttä vartaloosi ja myös tyyli -osuuteen? Hienovaraiset sekit maustavat koko asun talvella helposti. Huippuluokan naisten muotivaatteiden toimittajat tuovat useita takkeja talvina yksittäisissä lihavoiduissa väreissä.
Kaulan ympärillä
Jälleen talvityyliä varten voit vain varpaata sen kaulan ympärillä antamatta päiden käsin löysästi molemmilla sivuilla millä tahansa asuilla, etenkin muodollisen bleiserin ulkonäön vuoksi. Varmista, että teet jotain mielenkiintoista sovittamalla huivien väri kannettavan pussin kanssa.
Siten, kun maineikkaiden naisten muotivaatteiden jakelijat tuovat erilaisia ​​asusteita joka kausi, huiput ohjaamon heidän mielestään tapauksista riippuen.

Tunnisteet:
Naisten muotivaatteiden jakelijat
Naisten muotivaatteiden valmistajat
Naisten muotivaatteiden toimittajat

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *